IMA SE, MOŽE SE! Evo koliko Ronaldo TROŠI na hotelske račune u Arabiji! Kristijanova PRATNJA je u Rijadu ZAUZELA 17 soba!

Autor:

Sport

09.12.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda Al Nasra uživa u novoj sredini.

IMA SE, MOŽE SE! Evo koliko Ronaldo TROŠI na hotelske račune u Arabiji! Kristijanova PRATNJA je u Rijadu ZAUZELA 17 soba!

Foto: www.profimedia.rs

Po mnogima jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo dodao je još jedan detalj u luksuzu u kojem uživa. On je po dolasku u Saduijsku Arabiju odseo u poznatom hotelu u Rijadu, gde je zakupio čak 17 apartmana.

Mesečni račun za iznajmljivanje 17 soba izašao je na neverovatnih 284.000 evra, što i nije neki trošak, ako se uzme u obzir da kapiten portugalske selekcije zarađuje godišnje 200.000.000 evra po ugovoru sa šeicima.

 

 

Bolji poznavaoci prilika tvrde da je u tih 17 apartmana bila smeštena njegova kompletna pratnja, dok su on, Heorhina i deca boravili u dvospratnom kraljevskom apartmanu.

Ronaldova porodica nije više u hotelu. Oni sada žive u kući smeštenoj u rezidencijalnom delu prestonice sa privatnim obezbeđenjem, kojoj je nemoguće prići.

Na isti način i Hari Kejn se sa porodicom smestio u Minhenu po dolasku u Bajern. Napadača šampiona Bundeslige je jedna noć u luksuznom hotelu koštala 10.000 funti po osobi, a ukupni račun izašao je na 1.000.000 funti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading