EMI RADUJKO PEVAČICA PODMETNULA AFERU SA BOMBOM? Otkrivamo sve ŠOK detalje nastupa u Novom Sadu!

Autor:

Zabava

09.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva pozadinu dojave bombe pred nastup Eme Radujko.

EMI RADUJKO PEVAČICA PODMETNULA AFERU SA BOMBOM? Otkrivamo sve ŠOK detalje nastupa u Novom Sadu!

Foto: Instagram.com/emaradujko,pixabay.com, M.P./ATAImages, Shutterstock

Pevačica Ema Radujko doživela je pravu dramu na sinoćnom nastupu koji je hitno prekinut nakon što je nepoznata osoba dojavila da je postavljena bomba u klubu u kom je pevala. Odmah nakon dojave, Ema i njen tim su evakuisani iz kluba, kao i svi posetioci, mahom tinejdžeri, a sada se ovim povodom oglasila i mlada muzička zvezda.

Republika

Foto: pixabay.com, M.P./ATAImages, Shutterstock

Ema Radujko dojava o bombi

Kako saznajemo, Emi je najverovatnije sve ovo učinila koleginica sa estrade koja je ljubomorna na njen uspeh, te je na ovaj način pokušala da minira njenu karijeru. Budući da ovo nije prvi put da se Emi dešavaju ovakve stvari, postoji mogućnost da izvor koji nam je ispričao ovo, otkrio da mlada pevačica smeta mnogim koleginicama:

- Ja sam siguran da je Emi ovo neko smestio da estrade, jer kad god ona organizuje nešto ludo, njoj se desi neki haos. Pa i festival, tad je objavila čitav album, pa sada pesma i najavila još dva dueta sa velikim imenima. Ovo je sigurno neka pevačica kojoj Ema smeta, pa je nekome podmetnula da ovo uradi. Ovo je baš bedno, devojka savršeno gradi svoju karijeru, nikog ne provocira, bavi se sobom i svojim pesmama, spotovima, da joj se ovako nešto radi, mislim da to nije fer. Ali dobro, ovo nju sigurno neće sprečiti da nastavi dalje i da bude još jača - govori izvor blizak Emi za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/tiktok,Instagram.com

Ema Radujko nastup Novi Sad

 

Podsetimo, Ema se osvrnula na nemili događaj, te izrazila žaljenje što nije mogla da peva pred novosadskom publikom i objasnila šta se tačno desilo, ali i obećala da će ubrzo zakazi novo druženje sa svojim fanovima.

- Dragi moji, sinoć je trebalo da po prvi put održim nastup pred novosadskom publikom i jako mi je žao što nismo imali priliku da se svi dobro provedemo i uživamo u muzici. Neposredno pre početka nastupa, stigla je dovaja o bombi. Bili smo primorani da hitno napustimo prostorije radi očuvanja opšte bezbednosti. Obećavam da ćemo uskoro objaviti novi datum nastupa i da ćemo se družiti Novi Sad i ja. Volim vas, Ema - istakla je popularna pevačica u okviru svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži, označivši i svoju menadžerku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading