OGLASILA SE EMA RADUJKO NAKON DRAME NA NASTUPU: Van sebe zbog dojave o BOMBI, novi detalji incidenta (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

09.12.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica doživela pakao na nastupu zbog dojave o bombi!

OGLASILA SE EMA RADUJKO NAKON DRAME NA NASTUPU: Van sebe zbog dojave o BOMBI, novi detalji incidenta (FOTO)

Foto: ATA Images/M. P.

Ema Radujko

Pevačica Ema Radujko doživela je pravu dramu na sinoćnom nastupu koji je hitno prekinut nakon što je nepoznata osoba dojavila da je postavljena bomba u klubu u kom je pevala. Odmah nakon dojave, Ema i njen tim su evakuisani iz kluba, kao i svi posetioci, mahom tinejdžeri, a sada se ovim povodom oglasila i mlada muzička zvezda.

Naime, Ema se osvrnula na nemili događaj, te izrazila žaljenje što nije mogla da peva pred novosadskom publikom i objasnila šta se tačno desilo, ali i obećala da će ubrzo zakazi novo druženje sa svojim fanovima.

- Dragi moji, sinoć je trebalo da po prvi put održim nastup pred novosadskom publikom i jako mi je žao što nismo imali priliku da se svi dobro provedemo i uživamo u muzici. Neposredno pre početka nastupa, stigla je dovaja o bombi. Bili smo primorani da hitno napustimo prostorije radi očuvanja opšte bezbednosti. Obećavam da ćemo uskoro objaviti novi datum nastupa i da ćemo se družiti Novi Sad i ja. Volim vas, Ema - istakla je popularna pevačica u okviru svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži, označivši i svoju menadžerku.

Republika

Foto: instagram.com/emaradujko

Ema Radujko instagram

Podsećanja radi, nakon što je stigla dojava o bombi u popularnom klubu u Novom Sadu, policija je odmah reagovala i izašla na lice mesta, dok su posetioci kluba bili prinuđeni da napuste prostorije.

Ugašeno je bilo svetlo i muzika je prestala da se čuje. Pojavila se policija i čuli smo da je reč o dojavi o bombi. Evo nas sad napolju, čuli smo da se vraćamo nazad u nekom momentu. Tako da, veselje se nastavlja. Valjda će sve biti lepo. Hvala Bogu, videćemo Emu svakako. Ona je prava bomba noćas - istakao je na Tiktoku jedan korisnik nakon incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading