POZNATI SVI UČESNICI ČETVRTFINALA KUPA SRBIJE: Jedan "neočekivani" gost

Autor:

Sport

07.12.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas napeta borba...

POZNATI SVI UČESNICI ČETVRTFINALA KUPA SRBIJE: Jedan "neočekivani" gost

Foto: Starsport

Susretom između Partizana i Grafičara okončana je osmina finala Kupa Srbije. I to na kakav način. Najzanimljiviji meč ove runde takmičenja definitivno je viđen u Humskoj. Hrabri Grafosi su bili na pragu iznenađenja kada ih je u prednost prelepim golom doveo Ognjen Ajdar u 66. minutu.

Samo dva minuta kasnije napadač ljubičastih Mbup Babakar je dobio drugi žuti karton i tada je bilo jasno da će Partizan sve karte baciti na ofanzivu. Na spektakularan način, sedamnaestogodišnji rezervista Dušan Jovanović doneo je izjednačenje crno-belima nakon svega tri minuta provedena na terenu.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Grafičar

 

Posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, tim Igora Duljaja uspeo je da poništi hrabru igru Grafičara, te je Saldanja "panenkom" na atraktivan način "spustio zavesu" na ovaj zanimljiv meč, kao i na ukupnu fazu takmičenja.

Od ranije su bili poznati ostali učesnici četvrtfinala Kupa Srbije, a to su: Vršac, Novi Pazar, Radnički Kragujevac, Čukarički, Voždovac, Vojvodina i Crvena zvezda, kojima se sada pridružio i tim iz Humske. 

Na listi poznatih učesnika nalazi se i jedan "uljez", s obzirom da je Vršac jedina ekipa koja se ne takmiči u Superligi Srbije, već u rangu niže - Prvoj ligi Srbije.

Nema sumnje da nas očekuje izuzetno uzbudljiv nastavak takmičenja, s obzirom da je poznato da Kup mečevi mogu da donesu najviše neočekivanih rezultata, što smo i danas imali priliku da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading