IZUZETNO ME RAZBESNEO: As Mančester Junajteda OPLEO po Nemanji Matiću!

Autor:

Sport

07.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je tako nešto neoprostivo

IZUZETNO ME RAZBESNEO: As Mančester Junajteda OPLEO po Nemanji Matiću!

Foto: Starsport

Nemanja Matić je pre nekoliko dana dao obiman intervju u kom je, između ostalog, govorio i o (ne)disciplini kojoj je svedočio u Mančester junajtedu. Srbin je uporedio tim sa Old Traforda sa Čelsijem i poručio da su se u Londonu igrači mnogo profesionalnije ponašali, što je razbesnelo bišeg asa Crvenih đavola Garija Nevila koji je osuo paljbu po Matiću.

To što sam čuo od Matića o kašnjenju me je razbesnelo. Najveća izdaja koju možete da imate u svlačionici je kada igrači ili njihovi predstavnici izađu u medije da potkopaju menadžera i druge igrače iz te iste svlačionice. Iskreno, to je neoprostivo – počeo je Nevil.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Nevil za "Sky Sports"

 

Nevil, ipak, ne beži od toga da u Junajtedu ne funkcioniše sve kako bi trebalo.

Bio sam prilično mekan prema igračima Junajteda u proteklih 12 meseci jer sam se koncentrisao na trule stvari u vezi sa vlasništvom. Postoje problemi unutar kluba da bi igrači tek tako uspeli sa svim što ih okružuje. Mnogo toga nije u redu u klubu i nadajmo se da će novi vlasnici to srediti, dodao je Englez, ali i zaključio da je subjektivan kada su u pitanju igrači Junajteda.

Imam simpatije prema igračima i klubu, iako se nastavljaju loši transferi, negativnosti... Pružio sam im popust, ali nemam za one koji otkrivaju priče medijima ili ako kasne – završio je nekadašnji kapiten Crvenih đavola.

Matić je za pet godina provedenih u Mančesteru zabeležio 128 nastupa i upisao dva pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading