VELIKI POVRATAK U PREMIJER LIGI: De Hea pred novim angažmanom!

Autor:

Sport

04.12.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio bi ovo ogroman transfer za "svrake"

VELIKI POVRATAK U PREMIJER LIGI: De Hea pred novim angažmanom!

Foto: Tanjug/AP

David de Hea

Letos se David De Hea rastao sa Mančester junajtedom posle punih 12 godina provedenih na Old Trafordu. Istekao mu je ugovor, klub nije želeo da mu ponudi nastavak saradnje i rastanak je bio neminovan. Krajnje diskutabilan potez uprave "crvenih đavola" koji se za sada, ako je sudeći po partijama Onane, ispostavio kao užasan.

Od tada je 33-godišnji španski golman bez angažmana, ali bi takav status mogao uskoro da se promeni, pošto je na pomolu prava detonacija na ostrvu. Kako prenosi Skaj sport, španski golman David De Hea nalazi se na meti Njukasla!

Postojao je interes Etifaka iz Saudijske Arabije koji sa klupe predvodi Stiven Džerard, međutim, kako prenose mediji na Ostrvu, Njukasl junajted takođe želi da ga vidi u svojim redovima, pogotovo nakon povrede Nika Poupa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Poup

 

Prvi golman Njukasla je doživeo povredu zbog koje će biti van terena nekoliko meseci, zanimljivo, upravo protiv Mančester junajteda u pobedi "svraka" od 1:0. Martin Dubravka ga je zamenio jer je on maltene jedina opcija za crno-bele sada, te oni idealnu zamenu za Poupa vide upravo u De Hei. Njegovo iskustvo, kvalitet, ali i činjenica da dolazi kao slobodan igrač mogli bi da igraju presudnu ulogu u ovom transferu.

Rasplet situacije saznaćemo kroz par dana, ali nema sumnje da mnogi žele da vide De Heu ponovo na fudbalskim terenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading