LEGENDA JUNAJTEDA UDARILA PO SVOJIMA: Uspeh potrošiti MILIJARDU, a biti ovako loš!

Autor:

Sport

14.08.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni kapiten i osvajač 20 trofeja u dresu "crvenih đavola" razočaran početkom nekadašnjeg kluba u Premijer ligi pošto je posle dva kola zakucan za dno bez bodova i gol razlikom 1:6.

LEGENDA JUNAJTEDA UDARILA PO SVOJIMA: Uspeh potrošiti MILIJARDU, a biti ovako loš!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš

Pravi je uspeh potrošiti milijardu funti na pojačanja, a biti ovako loš, rekao je nekadašnji kapiten Mančester junajteda Geri Nevil posle poraza slavnog tima od Brentforda (4:0).

"Crveni đavoli" posle dva odigrana kola Premijer lige su "zakucani na dno" tabele bez osvojenog boda i gol razlikom 1:6.

- Ako je neko mislio da Junajted ne može niže da padne upravo se uverio u suprotno. Ovo je "novo dno". Nije problem u menadžeru Ten Hagu, ovi igrači pod tri menadžera ne mogu ništa da urade, nemaju samopouzdanja, potrebna im je pomoć - rekao je Nevil, koji je stručni komentator Skaj sporta.

Legendarni engleski desni bek je na Old Trafordu proveo celu karijeru, od omladinske škole do prvog tima, za koji je igrao 19 sezona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džejmi Karager i Geri Nevil

Osvojio je ukupno 20 trofeja, od čega osam u Premijer ligi, a bio ja kapiten od 2005. do 2010. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading