DRUGI PUT U TRI MESECA: Bivši trener Zvezde nagrađen u Emiratima

Autor:

Sport

01.12.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro mu ide od odlaska iz srpskog fudbala

DRUGI PUT U TRI MESECA: Bivši trener Zvezde nagrađen u Emiratima

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Mnogima dupla kruna Miloša Milojevića nije bila dovoljan uspeh na klupi Crvene zvezde. Da li zbog njegovog imena, ili (ne)uspeha u Evropi možemo polemisati, ali jedno je sigurno - Milojević poseduje ozbiljan trenerski kvalitet.

Od odlaska iz Crvene zvezde sa osvojenim domaćim takmičenjima, što je trenerski uspeh, usledili su odlični rezultati i u Emiratima.

Miloš Milojević je drugi put proglašen za trenera meseca u Emiratima. Ovo laskavo priznanje mu je pripalo u septembru, pa sada u novembru, zbog serije odličnih rezultata na dva fronta sa Al Vaslom koji se trenutno nalazi na vrhu tabele nacionalnog šampionata.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević sa igračima posle osvajanja Kupa Srbije

 

Klub iz Dubaija je bez poraza od starta sezone u kojoj se odigralo osam kola i plus Liga Kup. Imaju šest trijumfa i dva remija uz gol-razliku 23:10, ali i tri pobede u nizu od kojih su dve u novembru, što je umnogome uticalo na to kom menadžeru će otići nagrada. Savladali su prvog konkurenta za titulu Al Ain sa 3:1, a posle toga i Al Džaziru sa 4:2.

Najbolji strelac ekipe je tamošnji reprezentativac Fabio Lima sa šest golova, a dva manje postigao je švajcarski internacionalac Haris Seferović. Prvi saradnik Milojevića u stručnom štabu je Nenad Đorđević sa kojim je sarađivao u Švedskoj. Pored bivšeg igrača Partizana za rad sa golmanima je zadužen Boban Bajković, nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading