CRVENO-BELI PUSTILI U PRODAJU KARTE ZA MEČ SA RADNIČKIM: Zvezdu očekuje nastavak borbe u Kupu Srbije

Autor:

Sport

01.12.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi im povratak u domaće takmičenje

CRVENO-BELI PUSTILI U PRODAJU KARTE ZA MEČ SA RADNIČKIM: Zvezdu očekuje nastavak borbe u Kupu Srbije

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu, 6. decembra od 18 časova ugostiti Radnički iz Niša u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Nakon neuspeha u Ligi šampiona i poraza u Bernu, crveno-beli nastavljaju borbu na jednom od dva fronta, koliko im je sada preostalo.

Tim iz Ljutice Bogdana pustio je u prodaju karte za taj duel.

- Klub sa Marakane obaveštava sve navijače da su karte od petka dostupne onlajn, dok ih svi zainteresovani mogu obezbediti narednog utorka i srede na blagajnama stadiona “Rajko Mitić”. Svi zvezdaši karte za meč protiv popularnih “Meraklija” mogu pribaviti putem LINKA dok će prodaja na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” biti dostupna u utorak i sredu, odnosno 5. i 6. decembra, od 10 do 18 časova - stoji u obaveštenju.

Cene karata su sledeće:

Sever: 400 dinara

Istok: 500 dinara

Zapad: 700 dinara

Tribina Siniša Mihajlović: 1400 dinara

VIP 1 i 2: 6500 dinara

VIP Galerija: 85000 dinara.

Republika

Foto: printscreen/Youtube/TV Arena sport

Aleksandar Pešić dvostruki strelac u finalu Kupa

 

Crvena zvezda je prošle godine u finalu Kupa Srbije savladala Čukarički sa 2:1, a odbranu trofeja je započela na ubedljiv način pobedom nad Trajalom od 6:0.

Zvezda je protiv Radničkog iz Niša odigrala poslednji duel 30. septembra, a jedini strelac na meču bio je Mirko Ivanić koji je doneo pobedu crveno-belima. Ipak, znale su Nišlije i te kako da namuče beogradski tim u Kupu, s obzirom da su pre dve godine eliminisani na stadionu "Rajko Mitić" posle velike drame i izvođenja jedanaesteraca u istoj fazi ovog domaćeg takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading