STRANAC NAPUŠTA ZVEZDU: Saudijci spremili ponudu koja se teško može odbiti

Autor:

Sport

14.11.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler na izlaznim vratima Marakane.

STRANAC NAPUŠTA ZVEZDU: Saudijci spremili ponudu koja se teško može odbiti

Foto: Starsport

Zvezda

Crvena zvezda dobiće ponudu koja teško može da se odbije i to za svog iskusnog fudbalera. Naime, saudijski Al Tavun navodno je spremio unosnu ponudu za Mirka Ivanića, pa neće biti iznenađenje ako nekadašnji reprezentativac Crne Gore, dakle formalno stranac na Marakani iako je rođen u Srbiji, napustio klub ove zime.

Ivanićev ugovor s Crvenom zvezdom traje do juna 2025. godine, pa bi dobro zaradili i šampion Srbije, kao i igrač. Nema sumnje da će krilni napadač dobiti odlične finansijske uslove, biće to praktično ponuda karijere, što može da bude presudno za rastanak posle skoro pet godina igranja u Ljutice Bogdana.

Foto: Starsport

Strelac u Pančevu: Ivanić najavio preokret

Naime, Ivanić je ove sezone odigrao 14 utakmica u crveno-belom dresu, ali je imao pauzu od skoro mesec dana zbog povrede. Postigao je četiri pogotka i imao pet asistencija, a u u subotu je pogotkom protiv Železničara u Pančevu i najavio preokret aktuelnog šampiona Srbije i pobedu sa 2:1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jovan

14.11.2023 20:39

Ivanić i Bukari su jedini odlični igrači. Ako i te prodaju nek se spremaju za drugu ligu...