SAOBRAĆAJCI IMALI PUNE RUKE POSLA ZBOG PREKRŠAJA: Muškarac vozio sa 4 promila alkohola u krvi, a mladić skoro 200 kilometara na čas!

Autor:

Hronika

01.12.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

SAOBRAĆAJCI IMALI PUNE RUKE POSLA ZBOG PREKRŠAJA: Muškarac vozio sa 4 promila alkohola u krvi, a mladić skoro 200 kilometara na čas!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Saobraćajna policija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su trojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, dvojicu koji su upravljali automobilima pod uticajem opojnih droga i jednog koji je vozio bez položenog vozačkog ispita.

Policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila je pedesetčetvorogodišnjeg vozača „forda“ koji je vozio sa 4,00 promila alkohola, a prekršajni sudija izrekao mu je novčanu kaznu od 130.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja automobilom i kaznu rada u javnom interesu od 240 časova.

U Rumi, patrola je isključila iz saobraćaja šezdesetčetvorogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 2,22 promila alkohola i tridesetpetogodišnjeg vozača „ opela“ koji je bio pozitivan na kokain i amfetamin, a u Pećincima dvadesetjednogodišnjeg vozača „fijata“ pod dejstvom kanabisa.

Na području Sremske Mitrovice, saobraćajna policija je zaustavila dvadesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao „opelom“ brzinom od 174,9 kilometara na čas, što je za 114,9 kilometara više od dozvoljene.  Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja automobilom. 

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama. 

Takođe, na području Sremske Mitrovice otkriven je i šesnaestogodišnjak koji je, vozio neregistrovani „fijat“ bez položenog vozačkog ispita i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava. 

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading