STANKOVIĆ I PEŠIĆ PRED ČUKARIČKI: Znamo kakva im je filozofija, biće drugačije jer se poznajemo

Autor:

Sport

29.11.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čukarički traži prve bodove u Evropi

STANKOVIĆ I PEŠIĆ PRED ČUKARIČKI: Znamo kakva im je filozofija, biće drugačije jer se poznajemo

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Trener Ferencvaroša Dejan Stanković izneo je očekivanja pred duel sa Čukaričkim u petom kolu Lige konferencije.

Ovo je najvažnija utakmica, jer je sledeća na redu. Ni ove prethodne nisu bile lake, grupa je teška. U poslednje vreme možda igramo dobro, ali malo plodova uberemo. Nadam se da ćemo u četvrtak biti pravi kako smo zamislili. Poznajem dobro ekipu Čukaričkog, i Dragana Galeta Obradovića i Vladimira Matijaševića, rade fenomenalan posao, znam kakva im je filozofija. Čestitam im na tome. Retko ko bi imao hrabrosti za tako nešto. To je spoj iskustva i sveže mladosti koja će svim silama probati da nas pobedi, ali verujem u svoje igrače - rekao je Stanković i dodao:

Želimo da pobedimo kako bismo bili blizu cilja. Ova grupa je nivo Lige Evrope. Svaki rival je težak, Čukarički je bio sjajan protiv Fiorentine u prošlom kolu. Moramo da budemo fukusirani svih 90 minuta ako želimo pobedu. Treba da budemo direktni i fokusirani. U Evropi mali detalj može da donese velike stvari za tvoj tim. Znamo da možda možemo dalje uz bolju gol-razliku, ali je cilj da sačuvamo naš gol. Potom, imamo potencijal da damo gol. Možda u dve-tri utakmice nisam zadovoljan egzekucijom. Moramo da zadržimo ubilački instinkt u napadu, to je glavni cilj sutra - izjavio je bivši trener Zvezde i zaključio:

- Evropa odnosi dosta energije i snage, verujem da će Čukarički imati uspešnu sezonu. Gledajući njihove mečeve, nema tu problema. Kad nemaš šta da izgubiš, onda nemaš te okove oko nogu koje bi možda imao u drugim situacijama.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić u dresu Crvene zvezde

 

Još jedan Srbin i bivši član Crvene zvezde bio je na konferenciji za medije, a to je Aleksandar Pešić.

- Uvek je lepo doći kući, oseća se pozitivna energija. Spremali smo se za utakmicu ova dva dana i nama je ovo najbitniji meč ove sezone. Ako dobijemo, mislim da i neki minimalni rezultat protiv Fiorentine može da nam obezbedi prolazak dalje. Mnogo je teško igrati protiv ekipe koja nema šta da izgubi. Nadam se da ćemo ispuniti što Mister traži od nas. Za sutra mislim da će meč biti totalno drugačiji, jer se znamo. Pokušaću da postignem gol, uvek sam imao dobar rezultat protiv Čukaričkog i daću sve od sebe da tako bude i sada.

Čukarički će dočekati Ferencvaroš na stadionu FK Dubočice u Leskovcu u četvrtak od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading