IMOBILE VODI LACIO DALJE: Italijan SRUŠIO Seltik sa dva brza pogotka

Autor: Ognjen Janković

Sport

28.11.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završena su prva dva duela petog kola Lige šampiona

IMOBILE VODI LACIO DALJE: Italijan SRUŠIO Seltik sa dva brza pogotka

Foto: Tanjug/AP

Ćiro Imobile

Od 18 časova i 45 minuta počela su dva duela u Ligi šampiona.

U Grupi E snage su odmerili Lacio i Seltik, a rimski tim je napravio veliki korak ka narednoj fazi takmičenja savladavši škotskog predstavnika rezultatom 2:0.

Imao je tim Mauricija Sarija inicijativu tokom celog meča, ali se na uzbuđenje čekalo više od 80 minuta. Bedem ispred gola Džo Harta konačno je probijen osam minuta pre kraja meča, a po ko zna koji put junak Lacija Ćiro Imobile se našao u centru pažnje savladavši prekaljenog engleskog golmana efektnim pogotkom.

Svega tri minuta kasnije Italijan je još jednom pogodio preciznim udarcem i potvrdio svako pitanje pobednika meča. Lacio sada zauzima prvu poziciju u grupi i o svojoj sudbini odlučivaće protiv Atletiko Madrida za dve nedelje

Republika

Foto: Tanjug

Pedro

 

Još jednu vrlo bitnu pobedu zabeležio je Šahtjor koji sada ima potpuno realne šanse za plasman u 16 najboljih timova u Evropi i to pored Barselone i Porta sa kojima je sada izjednačen po broju bodova.

Junak ukrajinskog tima je Mikola Matvijenko koji je u 16. minutu savladao Buteza i postigao jedini gol na meču. Antverp je sa nula bodova zakucan za dno tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading