DOKTORKA MARIJANA KOVAČEVIĆ IMA KONKURENCIJU: Rumunka Popovići ma zahteve sportista za narednih 3.000 godina!

Autor: M. M.

Sport

28.11.2023

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preti da joj pomuti slavu Srpkinji.

DOKTORKA MARIJANA KOVAČEVIĆ IMA KONKURENCIJU: Rumunka Popovići ma zahteve sportista za narednih 3.000 godina!

Foto: Starsport/Tanjug/ap

Omiljena doktorka fudbalera Marijana Kovačević dobila je konkurenciju. Čuvena doktorka iz Beograda svojim metodama uspešno je lečila povrede najvećih svetskih sportista, ali bi 62-godišnja Florea Popovići iz Rumunije preti da joj pomuti slavu.

Ona je poznata po lečenju na traci za trčanje i o njoj je za rumunske medije govorio Dumitru Dragomir, bivši predsednik rumunske Superlige.

- Ima zahteve za narednih 3.000 godina. Uspešna je kao Marijana iz Beograda. Kroz njene ruke su prošli svi naši fudbaleri koji su imali zdravstvene probleme, i ne samo to, ona ih je digla na noge - kaže Dragomir koji je imao problem sa nogama.

Srpkinju su u početku optuživali da se bavi nadri metodama.

 - Metoda lečenja koju koristim je regeneracija povređene muskulature specijalnom ručnom masažom rolerom, uz upotrebu aktivnih supstanci u elektromagnetnom polju, koje se stvara prolaskom visokofrekventnih struja kroz oštećeno tkivo. Proces se odvija neinvazivno po pacijenta, bez ikakvih kontraindikacija i alergijskih reakcija. Posle terapije, rezultati na doping testu su negativni na prisustvo zabranjenih supstanci u krvi i urinu. Moram da napomenem da su supstance koje se koriste tokom tretmana potpuno neutralne i sigurne - rekla je jednom prilikom Marijana Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading