SPORT NA TV: Evo gde možete gledati meč LIGE ŠAMPIONA između CRVENE ZVEZDE I JANG BOJSA! Kladionice na strani domaćih!

Autor: M. M.

Sport

28.11.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu je od 21.00.

SPORT NA TV: Evo gde možete gledati meč LIGE ŠAMPIONA između CRVENE ZVEZDE I JANG BOJSA! Kladionice na strani domaćih!

Foto: Starsport

Osman Bukari protiv Jang Bojsa

Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju prvaku Švajcarske Jang Bojsu u petom kolu G grupe u Ligi šampiona, a uzbuđenje raste kako se približava 21 čas kada će početi utakmica.

Duel je od izuzetne važnosti budući bi i jedini i drugi pobedom biti nadomak opastanka u Evropi. Naime, pošto u Mančester siti i Lajpcig zakucani za prava dva mesta, između Zvezde i "mladih momaka" vodi se bitka za treću poziciju. Ona garantuje plasman u nokaut-fazu Lige Evrope na proleće.

Odlučujući meč moći će da prati cela Srbija, pošto će televizijske kamere RTS 1 i Arena sport premijum 1 biti na licu mesta.

Kladionice su na strani domaćih. Naime, pobeda Jang Bojsa plaća se kvotom 2,10, dok je trijumf Crvene zvezde stoji 3,55. Kvota na nerešen rezulatat po proceni brojnih bukmejkera iznosi 3,80.

Crveno-beli, kao i obično, imaće veliku podršku navijača. "Delije" su najavile masovan dolazak u prestonicu Švajcarske Bern. Očekuje se da na tribina stadiona u Bernu bude više od 2.000 navijača, koji će se najpre okupiti u centru grada.

Obaveštavamo sve navijače koji sutra dolaze u Bern, da će skupljanje biti od 17č na "Kornhausplatz-u." Odatle ćemo kasnije ići do stadiona u korteu. AJMO AJDE SVI U NAPAD!!! - stoji u poruci "delija".

Crvena zvezda i Jang Bojs imaju po bod u G grupi elitnog klupskog takmičenja. Siti je maksimalan sa 12, a Lajpcig ima devet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading