SPEKTAKL NA MARAKANI: Evo gde možete gledati TV prenos utakmice Lige šampiona između Crvene zvezde - Lajpciga!

Autor:

Sport

07.11.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve opcije!

SPEKTAKL NA MARAKANI: Evo gde možete gledati TV prenos utakmice Lige šampiona između Crvene zvezde - Lajpciga!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat na beogradskoj Marakani dočekaće ekipu Lajpciga u okviru četvrtog kola G grupe u Ligi šampiona.

Crveno-beli su pre dve nedelje poraženi od istog rivala u Nemačkoj sa 3:1, ali navijači na večerašnjoj utakmici uprskos tome imaju velika očekivanja. 

Karte za spektakl u Ljutice Bogdana uveliko su rasprodate, a tome je uticala i kazna UEFA koja je zbog navijačkih izgreda odlučila da smanjima kapacitet najvećeg srpskog stadiona za pet hiljada mesta.

Ali, oni koji nisu na vreme našli zlata vreda komad papira, odnosno odlučili da utakmicu elitnog takmičenja isprate od kuće, imaće dve mogućnosti. Naime, televizijski prenos duela obezbedile su kanali RTS 1 i Arena sport Premijum 1.

Ujedno, Srpski telegraf i Republika imaće svoje izveštače na Marakani, koji će sva najvažnija i najzanimljivija dešavanja sa stadiona objavljivati u sklopu tekstualnog prenosa na našem portalu. Lajv-blog na Republika.rs povom meča Crvena zvezda - Lajpcig počeće više od sat vremena pre prvog sudijskog zvižduka arbitra Danijelea Orsata.

Podsetimo, Crvena zvezda je u dosadašnja tri kola Lige šampiona osvojila samo bod, protiv Jang Bojsa na svom stadionu, dok su "bikovi" osvojili šest. 

Crveno-belima je ostalo još i gostovanje Jang Bojsu (28.11), kao i domaćinstvo Mančester sitiju u poslednjoj rundi (13.12).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading