DOBRO POZNATO LICE NA CENTRU: Jedan od najboljih arbitara sveta SUDI ZVEZDI I LAJPCIGU!

Autor:

Sport

06.11.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći put delegiran crveno-belima.

DOBRO POZNATO LICE NA CENTRU: Jedan od najboljih arbitara sveta SUDI ZVEZDI I LAJPCIGU!

Foto: Starsport

Evropska fudbalska federacija (UEFA) je za glavnog sudiju utakmice Crvena zvezda - Lajpcig u 4. kolu Lige šampiona odredila iskusnog Italijana. Tamošnji najbolji sudija Danijele Orsato stajaće na centru stadiona "Rajko Mitić" u utorak (21.00).

Orsata dobro znaju svi ljubitelji fudbala u Srbiji pošto je sudio najvažniju utakmicu u skorijoj istoriji, kada su Orlovi slavili u Lisabonu i plasirali se na Mundijal u Kataru.

Italijan je do sada dva puta sudio crveno-belima. Prvi put je bilo 2018. godine kada je Zvezda igrala protiv Salcburga prvi meč plej-ofa Lige šampiona. Taj duel završen je bez golova, a posle 2:2 u revanšu Zvezda je prvi put u istoriji otišla u Ligu šampiona. Na klupi austrijskog tima tada je sedeo sadašnji šef struke Lajpciga Marko Roze. Drugi put delio pravdu je na meču Lige šampiona 2019. godine u Pireju protiv Olimpijakosa.

Najveći meč u njegovoj karijeri do sada je finale Lige šampiona 2020. godine između Bajerna i PSŽ-a, u kom je slavio nemački tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading