SRBIN I ALBANAC U KLINČU NASRED TERENA: Hrvati pritrčali da razdvajaju, svi osim AGRESIVNOG LIVAJE!

Autor: M. M.

Sport

27.11.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura na meču Hajduk - Istra (2:0).

SRBIN I ALBANAC U KLINČU NASRED TERENA: Hrvati pritrčali da razdvajaju, svi osim AGRESIVNOG LIVAJE!

Foto: Starsport

Splistski Hajduk savladao je Istru u gostima u hrvatskom šampionatu - 2:0, a utakmicu nije prošla bez bure.

Najpre su se navijači gostiju - Torcida koškali s obezbeđenjem na stadionu, a vatre nije falilo ni na terenu.

Posle jednog remplovanja došlo je odgurivanja glavama između Srbina i Albanca, dok je većina domaćih fudbalera pritrčalo da razdvoji dve strane. Došlo je do blagog okršaja između Mladena Devetaka i Emira Sahitija, Albanca koji igra za reprezentaciju tzv. Kosova. Incident se dogodio u 27. minutu igre i najgore se poneo Marko Livaja, legenda Hajduka, koji je uhvatio za vrat igrača Istre Anta Ercega. Sve se završilo tako što je Livaja dobio žuti karton.

 

 

Devetak je karijeru počeo u Vojvodini, a igrao je još za Kabel i ČSK Čelarevo, pre odlaska u Palermo. Ovog leta je stigao u Istru kao pozajmljen igrač ekipe sa Sicilije, dok je Sahiti već pet godina član Hajduka uz dva odlaska na pozajmice.

Devetak igra na pozicijama levog beka i štopera i ranije je bio u centru pažnje javnosti kada se pojavila informacija da je bio na meti reketaša. Radilo se o sumi od 40.000 evra. Tada se oglasio i FK Vojvodina koja je održala hitku sednicu i pružila podršku državnim organima u rasvetljavanju svih činjenica koje se tiču tog događaja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading