LALATOVIĆ EFEKAT! Spartak POBEDIO POSLE ČETIRI MEČA, uspešan debi temperamentnog stručnjaka!

Autor: M. M.

Sport

24.11.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IMT pao na "krovu" - 1:0.

LALATOVIĆ EFEKAT! Spartak POBEDIO POSLE ČETIRI MEČA, uspešan debi temperamentnog stručnjaka!

Foto: FK Spartak Subotica

Fudbaleri Spartaka savladali su IMT na gostovanju rezultatom 1:0 u okviru 16 kola Superlige Srbije. Bio je to debi temperametnog srpskog stručnjaka Nenada Lalatović na klupi "plavih golubova".

Pobedobnosni gol postigao je Jug Stanojev u 80. minutu, čime je Spartak zaseo na sedmu poziciju elitnog takmičenja sa 19 bodova, dok su novobeogradski "traktoristi" na 13. mestu sa 14. osvojenih bodova.

Subotičani su tako konačno slavili posle četiri meča bez pobede.

- Imao sam ponudu sa Kipra, sve su mi već bili poslali da potpišem. Takođe dve iz Superlige. Odbio sam jer se ambicije kluba nisu poklapale sa mojim ambicijama. Spatak je došao sa konkretnom idejom i zato smo se brzo dogovorili - rekao je Lalatović na promociji u Subotici, pa potom nastavio:

- Velika je čast što sam trener Spartaka. To je veliki klub, imao sam osećaj da cu jednog dana biti trener. Dogovorili smo se za dva minuta, svestan sam situacije, nisam postavljao velike uslove. Znam šta se od mene očekuje, neće biti lako, ali imamo dobar tim. Neke stvari moraju da se poprave, da igrači veruju u sebe. Zaslužuju da igraju u plej-ofu. Nadam da da ću opravdati poverenje kluba. Tim znam, ali moram da vidim šta je problem. Igraće najbolji, ne interesuje me ime i prezime. Ja živim za pobedu i tako će i oni od danas da razmišljaju. Liga je izjednačena, nikad nije bila takva, svako svakog može da pobedi i to moram da im objasnim. Mislim da ćemo napraviti dobar rezultat.

Spartak će u narednom kolu dočekati poslednjeplasirani Radnik, dok će IMT gostovati Voždovcu, na istom ovom stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading