DETONACIJA U SRPSKOM FUDBALU! Lalatović preuzima OVOG superligaša!

Autor:

Sport

13.11.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle boravka u ukrajinskoj Zorji.

DETONACIJA U SRPSKOM FUDBALU! Lalatović preuzima OVOG superligaša!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

Kako prenosi Sportski žurnal, Nenad Lalatović će tokom dana i zvanično postati novi trener Spartaka iz Subotice gde će naslediti legendarnog bivšeg ruskog reprezentativca Aleksandra Keržakova.

Poznati stručnjak se na početku aktuelne sezone rastao sa ukrajinskom Zorjom, posle samo nekoliko meseci saradnje, a čini se da bi vrlo brzo mogao do novog posla, i to na severu Bačke, s obzirom da je za njegove usluge zainteresovan Spartak iz Subotice.

Ekipa se trenutno nalazi na 11. poziciji Superlige Srbije, sa 16 bodova iz 14 kola, a to očigledno ne zadovoljava ambicije kluba. Neočekivano je na klupu na početku sezone seo Keržakov, ali nije uspeo da donese Spartaku ono čemu su se nadali, pa će Rus, čini se, uskoro da završi saradnju sa Subotičanima.

Republika

Foto: Starsport

 

Što se samog Lalatovića tiče, on je trenersku karijeru počeo 2011. u Sremu. Vodio je i Proleter (NS), Napredak, Voždovac, Crvenu zvezdu, Borac Čačak, Vojvodinu, Čukarički, Radnički Niš, Al Batin, Radnički Kragujevac, Borac Banjaluku i Mladost GAT pre nego što je preuzeo Zorju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading