SIMBOL HRABROSTI I ISPRAVNOSTI! Na Marakani spektakularnom koreografijom OBELEŽILI dan kada je ubijen Marko Ivković Jagoda! (FOTO)

Autor:

Sport

21.11.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je devet godina od zločinačkog ubistva navijača FK Crvena zvezda.

SIMBOL HRABROSTI I ISPRAVNOSTI! Na Marakani spektakularnom koreografijom OBELEŽILI dan kada je ubijen Marko Ivković Jagoda! (FOTO)

Foto: Starsport

Posle Košarkaškog kluba i fudbalska sekcija Crvene zvezde je podsetila na dan svirepog ubistva Marka Ivkovića "Jagode".

Navijač crveno-belih tragično je izgubio život 21. novembra 2014. godine u Istanbulu, pred utakmicu Evrolige između Zvezde Meridianbet i Galatasaraja.

Ivković je bio veliki navijač Crvene zvezde i išao na sve mečeve fudbalske i košarkaške sekcije, međutim, zločinački akt ubice Kadrija Aktaša oduzeo je mladom "Jagodi" život, pošto ga je na licu mesta usmrtio.

Ubica je otkriven i 2022.godine mu je sramno smanjena kazna sa 25 na 15 godina zatvora.

Srpski šampion, međutim, nije zaboravio "Jagodu", pa je na istočnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" osvanula sjajna koreografija s inicijalima M. I. između kojih je nacrtana jagoda, kakav je i bio Markov nadimak. 

 

 

- Na današnji dan pre devet godina tragično je nastadao navijač Crvene zvezde Marko Ivković. Dobro znaj da uvek tu sam ja... - stoji u objavi crveno-belih, kojom su podsetili na jedan od najcrnjih sportskih dana i ubistvo svog navijača u Istanbulu.

Delije su ispod koreografije ostavile transparent sa sledećom porukom:

- Simbol hrabrosti i ispravnosti - Marko Ivković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading