OLGA STRASTVENIM POLJUPCEM ČESTITALA SLOVENCU PLASMAN NA EP! Teniserka i fudbaler nisu krili SREĆU!

Autor:

Sport

21.11.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Olga Danilović prisustvovala je meču između Slovenije i Kazahstana.

OLGA STRASTVENIM POLJUPCEM ČESTITALA SLOVENCU PLASMAN NA EP! Teniserka i fudbaler nisu krili SREĆU!

Foto: printscreen/instagram/Olga Danilović

Slovenački golman Jan Oblak i srpska teniserka Olga Danilović odavno ne kriju vezu, što pokazuje i kratak snimak koji je ona podelila na društvenim mrežama nakon što je svog dečka bodrila u veoma važnom meču.

Sa nacionalnim timom Slovenije, čuvar mreže madridskog Atletika je igrao protiv Kazahstana u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a njegovoj ekipi bio je potreban bod kako bi otišli u Nemačku 2024. godine. Uspeli su da osvoje sva tri, a on je to proslavio u Olginom zagrljaju.

Pao je i poljubac pred punim stadionom u Ljubljani, odakle su Slovenci krenuli na EURO, gde bi u teoriji mogli da budu jedan od rivala Srbije, pošto su pobedom u poslednjem kolu uskočili u treći šešir pred žreb 2. decembra u Hamburgu, a "orlove" gurnuli u četvrti i tako Piksijeve izabranike doveli u nepovoljan položaj. Nema dileme da Olga neće to zameriti Janu, dok bi Srbija mogla da iskoristi to što na velikom takmičenju konačno neće biti u grupi sa Švajcarskom!

Foto: MONDO/NEMANJA STANOJČIĆ

 

Inače, srpska teniserka Olga Danilović i slavni golman Atletiko Madrida već mesecima uživaju u vezi. O tome se detaljnije saznalo kada su Oblak i Stefan Savić gledali njene mečeve na Rolan Garosu, a Srpkinja je tada nekoliko puta prokomentarisala njihov odnos i zagolicala maštu javnosti. Sve je postalo jasno kada su zajedno doputovali u Beograd, a zatim i na društvenim mrežama.

Olga je u julu okačila zajednički selfi na svoj Instagram profil i tako potvrdila da su zajedno, a u narednim mesecima nije se previše pričalo o vezi. Srpska teniserka imala je probleme zbog kojih nije mogla da se fokusira na sport, ali najava da će nastupiti za reprezentaciju na Junajted kupu, u društvu Novaka Đokovića, Hamada Međedovića, Nikole Ćaćića, Natalije Stevanović i Dejane Radanović pokazuju da će za narednu sezonu biti spremna.

Dok taj turnir ne bude na programu u Australiji, Olga je imala vremena da isprati sportski uspeh svog dečka. Pogledajte kako je bilo u Ljubljani kada je sudija odsvirao kraj utakmice, Slovenija izborila plasman na Evropsko prvenstvo, a Olga Danilović nagradila momka poljupcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading