REAGOVANJE ADVOKATA GORANA DRAGANIĆA: Dragan Bjelogrlić nije tukao Olju Bećković

Autor:

Vesti

21.11.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dopisu je navedeno da se demanti odnosi na tekst objavljen 21. novembra na stranama 2 i 3 sa naslovom "Bjelogrlić tukao i Olju Bećković?"

REAGOVANJE ADVOKATA GORANA DRAGANIĆA: Dragan Bjelogrlić nije tukao Olju Bećković

Foto: ST/D. KUJUNDŽIĆ

Dragan Bjelogrlić

Advokat Goran Draganić, ovlašćeni pravni zastupnik voditeljke Olje Bećković i glumca Dragana Bjelogrlića, reagovao je na tekst objavljen u Srpskom telegrafu i na portalu Republika.

- Celokupan sadržaj objavljenog teksta je apsolutna notorna neistina i zlonamerna konstrukcija. Zbog javnosti u Srbiji i zbog elementarne istine, prinuđeni smo da kategorički demantujemo da je Dragan Bjelogrlić ikada bio nasilan prema Olji Bećković. Razumemo da je u toku politička kampanja, ali apelujemo na sve medije da se poštuju one najosnovnije civilizacijske vrednosti i principi novinarskog kodeksa - piše u odgovoru.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dragan Bjelogrlić

U dopisu je navedeno da se demanti odnosi na tekst objavljen 21. novembra na stranama 2 i 3 sa naslovom "Bjelogrlić tukao i Olju Bećković?" i podnaslovom "Za to zna ceo glumački svet. Tražiću i od nje da svedoči na suđenju za nasilničko ponašanje, kaže Gaga Antonijević".

Foto: Printskrin/Detektor laži

Olja Bećković

- Takođe, na naslovnoj strana štampanog izdanja glasila "Srpskog telegrafa" objavljeni su krupnim slovima pisani naslovi "Ima li kraja listi nasilnika" i "Bjela tukao i Olju Bećković?" Naslovna strana i novinski tekst je propraćen fotografijama u krupnom planu mojih klijenata Olje Bećković i Dragana Bjelogrlića - piše u odgovoru advokata Draganića i dodaje:

- Gotovo identičan tekst sa gotovo istovetnim naslovima je objavljen dan ranije, 20. 11. 2023. godine u elektronskom izdanju - portalu Republika. Ovim putem želimo da Vam ukažemo da je deo informacija objavljenih u gore navedenom štampanom i elektronskom izdanju glasila "Srpski telegraf - Republika RS" apsolutno neistinit, te da su samim tim povređene odredbe Zakona o javnom informisanju i medijima na štetu mojih klijenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (14)

Loading
Раде

21.11.2023 18:00

Па кад туче драг пријатељ то и не боли толико.а и шта њих брига дал је туко ил није.и Гагу антониќа није тукао само га преваспитавао

Марица

21.11.2023 19:42

Обоје су олоши, као и овај адвокат.

Marton

21.11.2023 19:43

Bjela nije tukao Olju Beckovic, samo je pomazio pesnicama kao Gagu Antonijevica.

Ljilja

21.11.2023 19:45

Božje bi mu bilo da se više bude na filmskom platnu nego u tabloidima sa naslovima koga je tukao.