JUNAK CELE SRBIJE IMA REČ! Babić poslao MOĆNU poruku navijačima!

Autor:

Sport

19.11.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac moskovskog Spartaka odveo Piksijeve izabranike na Evropsko prvenstvo posle 24 godine.

JUNAK CELE SRBIJE IMA REČ! Babić poslao MOĆNU poruku navijačima!

Foto: Starsport

Nisu se predavali Bugari u Leskovcu, iako su odavno ispali iz trke za prva dva mesta koja vode u Nemačku. Junak cele Srbije Srđan Babić je na kraju doneo Piksijevim "orlovima" remi i plasman na EURO, da bi posle meča poslao sledeću poruku:

- Ekipa je odradila ono što je trebalo. Naravno, uzeli smo bod, išli smo na sva tri. Nismo uspeli da dođemo do sva tri boda, ali uspeli smo da odvedemo Srbiju na Evropsko prvenstvo posle 24 godine, što je samo po sebi ogroman uspeh - rekao je Babić inastavio:

- Prvo poluvreme smo igrali kako treba da se igra, drugo smo izašli malo dekoncentrisani, pritisak je čini mi se učinio svoje da primimo ta dva gola. Iz pune kontrole ušli smo u paniku, ali bod nas je odveo na to Evropsko.

Foto: Tanjug/AP

 

Prokomentarisao je i pogodak koji će pamtiti do kraja života:

- Svaki prekid idem na to da postignem gol, tako da eto sad sam uspeo.

Ispostavilo se da Babić tim pogotkom i spasao Srbiju poraza...

- Nisam razmišljao o tome, ali eto, drago mi ješto sam dao taj gol. Ovi momci su zaslužili da prođu. Nismo izgubili ovu utakmicu, mislim da je to važno takođe. 

Zahvalio se deci koja su došla u velikom broju i bila 12. igrač naše selekcije.

- Od početka kvalifikacija oni su nam vetar u leđa, pošto smo stalno pod nekom kaznom, i zahvalio sam se svima što su došli - rekao je Babić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading