TADIĆ OBJASNIO FORMULU USPEHA! Kapiten Srbije OTKRIO šta je NAJVAŽNIJE!

Autor:

Sport

19.11.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je večeras u Leskovcu da su "orlovi" na meču sa Bugarskom ostvarili cilj, a to je plasman na Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

TADIĆ OBJASNIO FORMULU USPEHA! Kapiten Srbije OTKRIO šta je NAJVAŽNIJE!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, prvi put posle 2000. godine, pošto je danas u Leskovcu u poslednjem kolu grupe G kvalifikacija za kontinentalni šampionat odigrala nerešeno sa Bugarskom 2:2.

- Izuzetno sam srećan zbog toga što spajamo Svetsko i Evropsko prvenstvo, bili smo pod emocijama, jako je bilo teško igrati, najbitnije je da je sve prošlo kako treba - rekao je Dušan Tadić i dodao:

Foto: Starsport

 

- Krivo mi je što smo ljubiteljima fudbala priuštili nepotreban stres. U drugo poluvreme smo ušli bojažljivo, samo da ne pogrešimo. Posle drugog pogotka Bugarske je zavladao stres. Ovo je bila utakmica da se ostvari cilj, nebitno kako se igra i šta se radi - istakao je kapiten "orlova".

Mađarska je u Budimpešti pobedila Crnu Goru 3:1, pa je Srbija takmičenje u Grupi G završila na drugom mestu sa 14 bodova, dok je Mađarska prva sa 18 poena.

- Znali smo da Crna Gora vodi na poluvremenu, to je malo bila i otežavajuća okolnost. Drugo poluvreme smo krenuli malo pojažljivo. Nije bilo lako igrati, najbitnije je da završimo u stilu - zaključio je Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading