DELIJE U ŠOKU! Ovaj fudbaler je još igrač Zvezde! Veliki PROMAŠAJ je i dalje na platnom spisku! Postoji NOVI način da se to PROMENI!

Autor:

Sport

18.11.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan odavno više nije na Marakani.

DELIJE U ŠOKU! Ovaj fudbaler je još igrač Zvezde! Veliki PROMAŠAJ je i dalje na platnom spisku! Postoji NOVI način da se to PROMENI!

Foto: Starsport

Dioini

Iako zvuči potpuno neverovatno, Filipo Falko je i dalje fudbaler Crvene zvezde! Nažalost po pristalice kluba s Marakane, Italijan je još uvek na platnom spisku srpskog šampiona.

Uprkos činjenici da je poslednji meč u crveno-belom dresu odigrao početkom maja 2022. godine, ugovorom je vezan za Zvezdu do juna 2024.

Ipak, rasplet zamršene situacije bi konačno mogao da se promeni, jer prema pisanju italijanskog novinara Nikole Šire, Falko je pronašao novog agenta, što bi moglo da igra ulogu u njegovom narednom transferu.

Logičan splet, jer "Mesi iz Salenta" ima veliku želju da ostvari izlazi transfer iz Zvezde već u januaru, kako bi zvanično zaigrao u nekom drugom klubu.

Foto: Starsport

 

Falko je među igračima koji su u kategoriji velikih promašaja Crvene zvezde. Na Marakanu je stigao na inicijativu Dejana Stankovića kao veliko pojačanje, a gotovo da ništa nije doprineo ili napravio na terenu, te je i razočarao ako se gleda uloženi novac za njega. Podsetimo, crveno-beli su za transfer Italijana platili 1.500.000 evra Lećeu.

Poslednju zvaničnu utakmicu je odigrao u dresu Kaljarija, gde je bio na pozajmici, 22. aprila ove godine u porazu od Parme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading