EKSPEDICIJA BUGARSKE STIGLA U SRBIJU! Rival "orlova" biće smešten u hotelu "Nais"!

Autor:

Sport

18.11.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u nedelju od 15 časova na stadionu "Dubočica" u Leskovcu.

EKSPEDICIJA BUGARSKE STIGLA U SRBIJU! Rival "orlova" biće smešten u hotelu "Nais"!

Foto: Republika.rs

Ekspredicija i članovi fudbalske reprezentacije Bugarske stigli su u Leskovac kako bi protiv Srbije odigrala utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (nedelja 15.00).

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra dočekuje na stadionu "Dubočica" igra utakmicu godine, a ovaj meč je od velike važnosti za izabranike Dragana Stojkovića Piksija. Srbiji je potreban samo jedan bod kako bi izborili plasman na Evropsko prvenstvo posle 24 godine čekanja.

Reprezentativci Bugarske su doputovali u Niš, a odmah po dolasku su smešteni u hotel "Nais", odakle će se u nedelju uputiti na megdan srpskoj selekciji

Foto: Republika.rs

 

Ekipa predvođena novim selektorom Ilijanom Ilievom igra meč bez takmičarskog značaja za njih, ipak, novi šef stručnog štaba sigurno želi da se pokaže.

Zanimljivo je da je ovo fudbalskoj reprezentaciji Bugarske geografski najbliže gostovanje, od svih u dosadašnjim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Konferencija za medije Ilijana Ilijeva održaće se u 14 časova i 30 minuta, dok će se selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obratati javnosti od 17.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading