OSTVARIĆEMO SAN KOJI ČEKAMO ČETVRT VEKA: Fudbaleri Srbije obećali plasman na EVRO 2024

Autor:

Sport

17.11.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Mladenović i Nemanja Gudelj uvereni da Bugari padaju u nedelju u Leskovcu.

OSTVARIĆEMO SAN KOJI ČEKAMO ČETVRT VEKA: Fudbaleri Srbije obećali plasman na EVRO 2024

Foto: www.profimedia.rs

srpski reprezentativci

Fudbaleri Srbije sele se danas iz Stare Pazove u Niš gde će im biti baza iz koje će u nedelju otići do Leskovca na megda Bugaskoj sa kojeg imaju priliku da odu na Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija u dobrom raspoloženju dočekuju meč, ali su i svesni da Bugari sa novim selektorom igraju rasterećeno i nemaju šta da izgube iako im ništa ni ne treba.

- Stalno smo pričali, nema lakih utakmica, nema lakih protivnika, svi igraju. Ali opet ponavljam, sve je na nama, svesni smo svega, dobro radimo, spremamo se i jedva čekamo nedelju da ostvarimo ono što naš fudbal čeka četvrt veka. Mislim da ova generacija zaslužuje plasman na Evropsko prvenstvo - rekao je iskusni Filip Mladenović.

Republika

Foto: FSS

Filip Mladenović

 

Interesantno je da Bugari primaju golove u poslednjim trenucima meča, nekoliko puta tokom ovih kvalifikacija.

- I to su neverovatni golovi. Sada je bio autogol. Ne znam šta da kažem, neka bude tako i u nedelju, ali verujem da ćemo sve rešiti ranije, jer verujem u nas, verujem u stručni štab. Idemo ka tome da ostvarimo rezultat koji nacija čeka svih ovih godina. Nadam se da će biti sve kako želimo i mi i narod koji voli fudbal i navija za reprezentaciju - dodao je Mladenović, uz konstataciju da će stadion u Leskovcu biti pun, kako odraslima na zapadnoj tribini tako i decom na ostalim tribinama:

- Velika je stvar za navijače u unutrašnjosti, biće lepo da u jednoj dobroj atmosferi ostvarimo rezultat koji bi nam omogućio da se svi zajedno radujemo.

Dan posle meča sa Belgijom jedan lep trenutak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i proslava rođendana Nemanje Gudelja. Rođendanska želja je da se ode na Evropsko prvenstvo.

Foto: FSS

Nemanja Gudelj

- Da, to je bila moja želja, da u nedelju pobedimo i ostvarimo san mnogih generacija. I odemo tamo gde nam je i mesto da budemo. Nismo obraćali mnogo pažnju na rezultate drugih utakmica, samo nam je važno da mi o sebi odlučujemo i toga smo svi svesni. Fokusirani smo da protiv Bugarske damo maksimum i plasiramo se na Evropsko prvenstvo - jasan je Gudelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading