IGRAO ZA PARTIZAN, A SADA PRIZIVA PORAZ SRBIJE OD BUGARSKE: Crnogorac se nada čudu u Leskovcu i Budimpešti

Autor:

Sport

17.11.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda se i Bugarima vrati za sve golove što su primili u sudijskoj nadoknadi, kaže iskusni napadač.

IGRAO ZA PARTIZAN, A SADA PRIZIVA PORAZ SRBIJE OD BUGARSKE: Crnogorac se nada čudu u Leskovcu i Budimpešti

Foto: Starsport

Fudbalere Srbije makar i samo osvojen bod iz utakmice protiv Bugarske vodi na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija pred poslednje dve nedeljne utakmice u G grupi kvalifikacija za EVRO 2024 imaju 13 bodova iza prvoplasirane Mađarske, koja je sa 15 bodova overila vizu za Nemačku i u nedelju će igrati protiv Crne Gore za prvo mesto koje donosi drugi šešir na žrebu grupa, dok je Crna Gora treća sa 11 bodova.

Kalkulacija je zato jasna, Srbija može da ne ode na EP samo ako izgubi od Bugarske a da "sokolovi" pobede naše severne komšije. Taj scenario ne priziva niko osim Crnogoraca, a jedan od njih je i bivši fudbaler Partizana Stevan Jovetić.

- Nije nas remi Mađarske u Sofiji poremetio, odradili smo svoj deo posla i mislim da sa 11 bodova može da se kaže da smo ostvarili dobar rezultat do sada. Sada nam ostaje taj meč u Mađarskoj, kao i duel Srbije i Bugarske u kojem može svašta da bude. Srbima je i bod dovoljan, ali može svašta da se dogodi, jer je fudbal čudna igra. Možda se i Bugarima vrati za sve golove što su primili u sudijskoj nadoknadi - rekao je Jovetić.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading