KARIĆ U AKCIJI SA DEVOJKOM: Procurila intimna fotografija iz bazena! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

18.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurila intimna fotografija iz bazena!

KARIĆ U AKCIJI SA DEVOJKOM: Procurila intimna fotografija iz bazena! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Karić

Nakon turbulentnog perioda u životu, bivši učesnik "Zadruge" Stefan Karić se konačno smirio i pronašao novu ljubav. Naime, nakon haosa sa Natašom Šavijom, koja ga je optužila za nasilje, Stefan je sada u vezi sa svojom novom izabranicom Andreom. Njih dvoje su nedavno objavili fotografije na kojima se vidi da su u skladnoj i lepoj vezi.

Iako su bili na prvom zajedničkom putovanju, par je odlučio da zadrži detalje svoje veze za sebe. Ipak, Stefan nije mogao da odoli i podelio je sa svojim pratiocima fotografiju na kojoj se nalazi zajedno sa svojom devojkom. Na fotografiji se vidi izvajano telo zgodne brinete u prvom planu, dok se Stefanovim fanovima pruža pogled na njegove noge.

Republika

Foto: instagram.com/karic__stefan

Stefan Karić instagram

Ova fotografija je izazvala veliko oduševljenje među Stefanovim pratiocima, koji su komentarisali kako je njegova nova devojka zgodna i atraktivna. Sigurno je da je Stefan srećan sa svojom novom izabranicom i da uživa u svakom trenutku provedenom sa njom.

Podsetimo, Stefan se nedavno našao u centru medijske pažnje kada ga je Nataša Šavija optužila za nasilje. Karić je proveo mesec dana u pritvoru, a strasti između njih su se sada smirile. Ipak, svi očekuju epilog suđenja i rasplet ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
zombi nation

18.11.2023 15:00

Umesto da je u zatvoru ovo govance od krimosa u pokušaju se šepuri po raznim destinacijama. E, "moja" Srbijo....

Aca

18.11.2023 15:01

Ma dajte molim vas jos o ovom intelektualcu?!Bio u zatvoru i sada je u novinama,a da biznismen je po lokalu.

Nikola

18.11.2023 16:37

@Aca - A i ćaća mu je promenio veru za večeru,Sta je to on radio pa sve to zaradio.obadvojica se bave svačim i ničim,ali važno je da je vila i bazen tuJadna ova nša lepa zemlja Srbija.