DŽERDANE, ŠLIHTARO: Provokator tvrdi da će SLAVITI GOL protiv svojih! Ali da NEĆE PRETERIVATI!

Autor:

Sport

17.11.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svajcarska selekcija sutra dočekuje albanski tim sa Kosmeta.

DŽERDANE, ŠLIHTARO: Provokator tvrdi da će SLAVITI GOL protiv svojih! Ali da NEĆE PRETERIVATI!

Foto: Starsport, Tanjug

Fudbalska reprezentacija Švajcarske sutra od 20.45 ugostiće selekciju Albanaca sa prostora Kosova i Metohije, takozvano Kosovo, u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dogodine u Nemačkoj.

Poznato je da su glavne vedete ove zapadnoevropske selekcije Džerdan Šaćiri i Granit Džaka, provokatori koji su nakon pobeda nad Srbijom u dva navrata veličali albanski separatizam i okupaciju srpskih teritorija. 

Jednom od njih su roditelji iz Podujeva, dok je drugi rođen u Gnjilanu.

Ali, nakon skandala protiv "orlova" Švajcarci su im zabranili da provociraju, a velike zvezde morale su da private zahteve. Sada na sve načine pokušavaju da se dodvore.

Zaista želim da pobedimo utakmicu i da slavimo pred našim navijačima na kraju ove posebne utakmice. Naravno, voleo bih i da postignem gol, jer volim da dajem golove za Švajcarsku i slaviću ako dam protiv Kosova. Ali neću preterivati, jer poštovanje prema Kosovu mi nalaže da ne slavim burno - rekao je Šaćiri.  

Albanci iz ove grupe sa 10 bodova nemaju šanse za plasman na prestižni kontinentalni turnir, dok Švajcarci i Rumuni sa po 16 bodova dele prvu poziciju. Treći je Izrael sa 12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading