BAHAR PONOVO PRIČAO IZRAELCIMA O BEOGRADU I SRBIJI: Trener Zvezde u posebnoj misiji tokom rata

Autor:

Sport

15.11.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Srbija je zemlja koja je prošla kroz težak period, rekao je Barak sunarodnicima.

BAHAR PONOVO PRIČAO IZRAELCIMA O BEOGRADU I SRBIJI: Trener Zvezde u posebnoj misiji tokom rata

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se van takmičarskog ritma zbog reprezentativne pauze namenjene za meče u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. Nemačkoj što je bila prilika da trener Barak Bahar ode kući u Izrael prvi put otkako je počeo rat sa Hamasom 7. oktobra. On je otišao kući da se uveri da su mu porodica i prijatelji na sigurnom, ali i da pošalje poruke podrške svom narodu, Istovremeno, Bahar već dva dana priča u hvalospevima o Srbiji i Beogradu gde se među Srbima oseća bezbedno.

- Srbija je veoma prijateljska zemlja prema Izraelu. Naši ljudi tamo mogu da se osećaju bezbedno. Izraelski timovi dolaze, Makabi Tel Aviv zapravo i živi u Beogradu. Znamo da svetski mediji nisu neutralni i često stvaraju sliku na našu štetu, ali trudimo se da im objasnimo da mi štitimo sebe. Nije lako, lako ali verujem da nas razumeju. I Srbija je zemlja koja je prošla kroz težak period - rekao je Bahar.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

On je govorio i o Crvenoj zvezdi i kriznom periodu kroz koji prolazi na Marakani.

- Prvo, veoma lepo sam primljen u Srbiji, Beograd je neverovatan. I ja i cela ekipa smo dobili stanove. Početak je bio izuzetan, moj stručni štab i ja sjajno smo se povezali sa igračima i menadžmentom. Kao da smo godinama u klubu, sve se odvijalo odlično. Kada je liga počela, došlo je do prilično prirodnog pada, nakon dva poraza u ligi došlo je do pritiska, takođe od strane medija i navijača. Kada sam stigao na ovo mesto znao sam šta idem i da su očekivanja bila velika. Zaista verujem da je moguće promeniti imidž i zamah, mislim da imamo dobar tim i da ćemo to uspeti. Kada ste trener, imate veliku odgovornost, a to je da razgovarate sa igračima, upravom i ljudima. I na kraju, ako tim ne uspe, neće kriviti igrača, kriviće trenera - naglasio je Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading