STRUČNJAK FBI POTVRDIO AUTENTIČNOST MEJLA U KOM BEJLOGRLIĆ NUDI MITO ANTONIJEVIĆU: Reditelj otkrio da je veštačenje mejlova radio i u Americi kako bi otklonio sve sumnje!

Autor:

Vesti

15.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrda o autentičnosti mejlova u kojima Dragan Bjelogrlić nudi mito Gagi Antonijeviću stigla i iz Amerike.

STRUČNJAK FBI POTVRDIO AUTENTIČNOST MEJLA U KOM BEJLOGRLIĆ NUDI MITO ANTONIJEVIĆU: Reditelj otkrio da je veštačenje mejlova radio i u Americi kako bi otklonio sve sumnje!

Foto: Facebook, ATA Images, Tanjug

Mejlovi u kojima je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, Predragu Gagi Antonijeviću otvoreno nudio mito, ne bi li zauzuvrat Antonijević, koji je u tom trenutku bio član žirija, glasao za to da Bjelogrlić dobije novčana sredstva za kinematografiju, autentični su, a sve je potvrđeno od strane sudskih veštaka kako iz Srbije, tako i iz Amerike. 

Ovo je za Republiku otkrio reditelj Predrag Gaga Antonijević, koji je rekao da je pribavio sve dokaze, kako bi i javnost videla da je sve što on već godinama govori istina.

- Ja oduvek znam da je to tako, znam sve šta se događalo i to je narativ koji Bjelogrliću nije stran, što znaju i moje kolege. Baš zato sam dao mejlove na veštačenje i sudski veštak iz Srbije je potvrdio autentičnost mejlova. Takođe, kako ne bi postojala sumnja, veštačenje sam odradio i u Americi, radio ga je sudski veštak iz FBI, koji je sada u penziji, a rezultat je pokazao isto, da je sve autentično i da  je mejlove slao Bjelogrlić - kazao je Antonijević za naš list.

 On je naveo da je upravo priča oko toga bila glavni razlog zbog kog ga je Bjelogrlić pretukao u Nišu.

- Za sve što se tada dogodilo, ovo je bio okidač. On nije mogao da se pomiri sa tim da neko nije pristao na njegove koruptivne manipulacije, a još više ga je iznerviralo jer je taj neko o svemu tome javno govorio, zato se i desilo sve ono Nišu. Međutim, opet ističem, on je ceo život tako radio s pretnjama, batinjanjem, i on, i njegov brat. Meni je malo bolno kad vidim da se ljudi prave ludi i kao idemo na protest protiv nasilja, sa nasilnikom, ali bože moj, važno je da imamo mržnju prema Vučiću, to nas objedinjuje. Hoćemo da imamo piromana da nam kolo vodi, a da gasimo požar, pa to nigde nema - naveo je naš sagovornik.

Podsetimo, Bjelogrlić je došao u centar pažnje javnosti nakon što se otvoreno stavio u službu opozicije i jedan je od glavnih zagovornika takozvanog "ProGlasa", dokumenta koji daje otvorenu podršku tajkunskoj listi Dragana Đilasa.

Kao što je poznato, on je u avgustu 2021. zverski pretukao režisera Gagu Antonijevića u lobiju niškog hotela "Ambasador".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Aleks

15.11.2023 13:00

Olos je olos. Kada je krenuo da blati svoju drzavu po Hrvatskoj, onda je ovo sitnica za njega.

Igor

15.11.2023 13:04

Neka Bjela sada pokuša da dokaže da je i snimak sa kamere lažan. Da nije to on koji divljački pesniči kolegu režisera. Sve to i ovaj pokušaj mita i divljački napad, nekako bacaju ljagu na ulogu opozicionog mesije koju je Bjela preuzeo na sebe. Pokazuju ga onim što jeste, umišljenim pripadnikom elite i vrhunskim licimerom.

Milenko

15.11.2023 13:05

Osvedočeni nasilnik Bjelogrlić sada je osvedočeni i korupcionaš!

Tina

15.11.2023 13:08

Bjelogrlić pokazao svoje pravo,nasilničko lice.