GROBARI NAVIJAJU ZA ŽELJU I SPLITSKI HAJDUK: Savo Milošević zapalio region

Autor:

Sport

14.11.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno je, ali postoji ta linija, rekao je selektor Bosne i Hercegovine i bivši napadač i trener Partizana.

GROBARI NAVIJAJU ZA ŽELJU I SPLITSKI HAJDUK: Savo Milošević zapalio region

Foto: Starsport

Savo Milošević ponovo na klupi Partizana?

Savo Milošević zapalio je bivšu Jugoslaviju! Nekadašnji napadač Partizana a sada selektor Bosne i Hercegovine govorio je o odnosima klubova u regionu ali se i na nesvakidašnji način dotakao navijačkih opredeljenja. On je generalizovao fudbalsks strasti pa poručio da grobari uglavnom navijaju za ljute rivale iz Splita i Sarajeva.

- Mi koji navijamo za Partizan, svi navijamo za Željezničar. Nisam samo ja u pitanju, već mnogo ljudi. Takođe, svi ti ljudi negde simpatišu i Hajduk kad je Hrvatska u pitanju. Neverovatno je, ali postoji ta linija. Pitao sam mnoge ljude o tome i niko nema objašnjenje. Mi koji volimo Partizan, navijamo i za Želju i takođe navijamo i za Hajduk. Zašto je to tako, zaista nemam objašnjenje i još ga nisam pronašao - rekao je Milošević u intervjuu za Meridian sport.

Foto: Starsport

 

Ostaje da se vidi šta će grobari reči na njegovu ovakvu konstataciju, ali i šta će reći navijači ostalih pomenutih klubova. Kao i ljutih rivala koji nisu spomenuti poput Crvene zvezde, Dinama i Sarajeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading