LALAT POLAKO ZATVARA KRUG: Na kraju će mu nedostajati samo Partizan

Autor:

Sport

14.11.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović ima novi klub u Superligi.

LALAT POLAKO ZATVARA KRUG: Na kraju će mu nedostajati samo Partizan

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

Nenad Lalatović se vratio u srpski fudbal i preuzeo još jednu ekipu u Superligi. Iskusni domaći stručnjak se posle epizode u ukrajinskoj Zorji i preuzeo Spartak iz Subotice na čijoj klupi kada su u pitanju superligaške ekipe do sada nije sedeo. Kako je saopštio tim iz Subotice, Lalatović je nasledio Aleksandra Keržakova, koji je u ponedeljak sporazumno raskinuo ugovor sa klubom posle serije loših rezultata u Superligi, pa su trenutno 11. na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Lalatović će posle reprezentativne pauze imati seriju utakmica protiv ekipa koje nije vodio, kao što su IMT, Radnik i Železničar, ali i sa timovima koje je trenirao. Doduše, to i nije tako teško dostići s obzirom na to da je Lalat prošao pola timova srpskog elitnog ranga.

Foto: Starsport

Dobro poznaje srpski fudbal: Nenad Lalatović

Nenad je trenirao Mladost GAT koja je ispala u Prvu ligu Srbije, ali i aktuelne superligaše Radnički iz Niša, Radnički 1923, Vojvodinu, Čukarički, Crvenu zvezdu, Napredak, i Voždovac. Takođe, on je radio i u timovima koji su bili u Superligi u to vreme, ali više nisu deo srpskog elitnog fudbala - Proleter i Srem.

Imajući sve ovo u vidu, nameće se pitanje da li će Lalatović zatvoriti krug i postati prvi trener koji je trenirao sve superligaške ekipe. Odnosno, da li će ostati zapisano da jedino nije trenirao Partizan, sem ako se nešto ne promeni u tom odnosu pa se kojim ludim čudom nađe i u Humskoj na domaćoj klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
JADNI TIP

14.11.2023 19:29

LIHVAR ! TRENER FSS