MENIG U ODABRANOM DRUŠTVU: Ostvarenje za poštovanje fudbalera Partizana

Autor:

Sport

09.11.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se davio sa trenerom Duljajem, a sada piše istoriju kluba.

MENIG U ODABRANOM DRUŠTVU: Ostvarenje za poštovanje fudbalera Partizana

Foto: Starsport

Kvinsi Menig nedavno je dospeo u žižu fudbalske javnost zbog sukoba sa trenerom Igoren Duljajem prilikom izmene na gostovanju Partizana Spartaku u Subotici, a ovih dana Holanđanin piše istoriju crno-belih. Naime, Menih je ušao u "klub 100" jer je do sada zaključno sa gostovanjem Novom Pazaru odigrao 102 utakmice za "parni valjak". Iako mu sada ne cvetaju ruže i nije prva opcija za startnu postavu, krilni fudbaler je do sada u dresu Partizana postigao 23 gola i upisao 26 asistencija u malo više od dve godine  u Beogradu.

Republika

Foto: Starsport

 

- Nisam pratio statistiku, ali je lepo odigrati toliko utakmica i naći se u Partizanovom "klubu 100". Rekli su mi da su se ranijih godina upisali i mnogi igrači koji sada nisu u timu, a koji su mnogo uradili za klub. Lep je osećaj, moram priznati - počeo je priču Menig za klupski sajt Partizana.

Holanđanin je došao na leto 2021. iz Tventea za 700.000 evra kao zamena za Sejdubu Sumu. Međutim, gledajući sa ove distance, on ne smatra da je loše prošao u Beogradu. Kako je otkrio svi su se od prvog trenutka trudili da se oseća kao kod kuće, a tako je i danas. Naravno, bilo je uspona i padova. Kada su u pitanju mečevi po zlu pamti one sa Fejenordom i Nordsjelandom od letos, a po dobrom duel sa Spartom iz Praga.

Foto: Starsport

Meč koji ne zaboravlja: Partizan - Sparta

- Za mene, lično, najteže su bile utakmice protiv Fejenorda i Nordsjelanda. A one koje pamtim kao najlepše su protiv Sparte iz Praga i Sabaha, kada smo se vratili u igru posle 2:0. Neverovatne utakmice - rekao je Menig pa konstatovao da mu nedostaje samo titula sa Partizanom, ali da su na dobrom putu:

- Mi smo sada na prvom mestu i tim putem treba da idemo - fokusirano, spremno i bez euforije! Na kraju ćemo videti rezultat ove sezone. Idemo utakmicu po utakmicu. Podrška  navijača nam je neophodna svakog dana. Mislim da su oni toga svesni i ne sumnjam da će nas podržati. Voleo bih da su svakim danom, u sve većem broju na stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading