OGLASIO SE VAZURA NAKON INCIDENATA U NOVOM PAZARU: Razočarani smo, Duljaj pokazao kakav je čovek!

Autor:

Sport

06.11.2023

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je minimalcem (1:0) pobedio domaćina.

OGLASIO SE VAZURA NAKON INCIDENATA U NOVOM PAZARU: Razočarani smo, Duljaj pokazao kakav je čovek!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Fudbaleri Partizana pobedili su Novi Pazar - 1:0 (1:0) u meču 14. kola Superlige Srbije, ali su nakon meča doživeli veoma neprijatne scene na stadionu Jošanice. Ponajviše trener Igor Duljaj.

Nekoliko incidenata i provokacija na račun Duljaja bio je povod za oglašavanje Miloša Vazure, generalnog direktora Partizana.

Prezadovoljni smo pobedom u Novom Pazaru, tim pre što je izvojevana na tako teškom gostovanju u muškoj, fer utakmici, čime je uspeh tima veći. Ipak, ostaje i gorak ukus zbog svega što se dešavalo posle utakmice, kada je naš trener Igor Duljaj verbalno napadnut dok je davao izjavu, što se moglo čuti u TV prenosu. Razočarani smo, jer nismo očekivali onako ponašanje od kluba sa kojim imamo izuzetno prijateljske odnose, a koji je dopustio da lica iz svečane lože vređaju porodicu našeg trenera i govore sve i svašta. Koliko znam, na stadionu je trebalo da bude ograničen broj ljudi, koji sa sve timovima i stručnim štabovima ne premašuje brojku od 150, čija imena su sigurno poznata, jer se u okolnostima kada je klub sankcionisan ulazi samo uz lični dokument. Pitanje je kolika je ta brojka bila na ovom meču, posto naša ekspedicija nije brojala više od 35 clanova i ko su ljudi koji vređaju trenera drugog kluba iz restriktivne zone?! - istakao je Vazura.

Podvlači Vazura da mu nije jasno kako je sve to moglo da se desi kada je bilo predviđeno da se utakmica tehnički igra pred praznim tribinama.

U okolnostima kada je stadion pun, uz prisustvo publike, takve stvari su uobičajen dekor na našim stadionima, ali ovo su vanredne okolnosti, u kojima se iz svečane lože čuju uvrede i ružni povici trener koji ih ničim nije izazvao. Otuda je naše razočaranje veće, jer, ponavljam, sa Novim Pazarom tradicionalno imamo prijateljske odnose i ne znamo zašto se ovo dogodilo i ko je odgovoran.

Za kraj je podsetio na situaciju sa konferencije za medije, istakavši da je Duljaj pokazao gospodske manire.

To ipak nije bio na kraj, na konfrenciju za medije, gde su dva trenera pokazala gospodske manire i uzajamno poštovanje je poslat provokator sa namerom da izazove reakciju našeg trenera, koji je zadržao prisebnost i pokazao kakav je čovek - poručuje Miloš Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading