IZRAELAC OTIŠAO IZ ZVEZDE: Odluka sve šokirala

Autor:

Sport

09.11.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na golu u Pančevu će se naći Zoran Popović.

IZRAELAC OTIŠAO IZ ZVEZDE: Odluka sve šokirala

Foto: Republika

Puna Marakana pred Crvena zvezda Jang Bojs

Omri Glazer otišao je iz Crvene zvezde! Izraelski golman spakovao je kofere i otputovao u rodni Izrael kako bi se priključio pripremama svoje reprezentacije za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.

Foto: FK Crvena zvezda

 

On sigurno neće braniti u Pančevu protiv Železničara kada će među stativama za vikend verovatno biti Zoran Popović. Ono što nije jasno je kako je Glazer uspeo da ubedi čelnike kluba i trenera Baraka Bahara da ga puste, pogotovo jer je sa Marakane pre nekoliko dana rečeno da im je on neophodan u Superligi i da neće igrati za Izrael, a pogotovo ne protiv lažne države Kosovo 12. novembra u Prištini. Meč između Izraela i lažne države Kosovo je prvobitno odložen zbog rata koji je izbio na istoku, te je on stavljen da se igra istog datuma kao i prvenstvena utakmica Crvene zvezde.

Takođe, crveno-beli su dobili dopis iz UEFA prema kom ne moraju da ga puste, ali su ipak odlučili da to urade. Zato je izglednije da on propusti taj meč a da potom bude u protokolu za susrete sa Švajcarskom, Rumunijom i Andorom. Naime, fudbalska reprezentacija Izraela biće domaćin u kvalifikacijama za EP u Mađarskoj, pošto zbog rata ne mogu da igraju u svojoj zemlji. Utakmice protiv Švajcarske (15. novembar) i Rumunije (18. novembar) igraće na stadionu Pančo arena u Fulčutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading