ZVEZDA STRAHUJE ZA ŽIVOT SVOG FUDBALERA: Albanci ozbiljna pretnja reprezentativcu

Autor:

Sport

01.11.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne puštaju Omrija Glazera da sa Izraelom gostuje lažnoj državi Kosovo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

ZVEZDA STRAHUJE ZA ŽIVOT SVOG FUDBALERA: Albanci ozbiljna pretnja reprezentativcu

Foto: FK Crvena zvezda

Omri Glazer ne može da brani za Izrael na gostovanju lažnoj državi Kosovo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj. Taj odloženi susret zbog izbijanja rata u Izraelu bi trebalo da se odigra u Prištini 12. novembra, ali kako piše izraelski portal One, rukovodstvo Crvene zvezde je još pre mesec dana odlučilo da njihov golman ne dobije dozvolu da otputuje u južnu srpsku pokrajinu.

Kako se navodi u tekstu, Crvena zvezda strahuje za golmanov život protiv Albanaca, posle sukoba Srba u severnom delu Kosova i Metohije sa pripadnicima oružanih snaga samoproglašenih vlasti u Prištini u kojem su ubijena trojica Srba i jedan pripadnik KPS. Sam Omri Glazer je prema pisanju portala One spreman da se odazove pozivu selektora i stane na gol Izraela za utakmicu u Prištini. On želi da bude prvi golman nacionalnog tima, jer bi u slučaju njegovo nepojavljivanja gol Izraeala branio Daniel Perec, čuvar mreže Bajerna.

 

 

Kako konstatuju Izraelci, situacija je veoma složena i biće razjašnjena tek sledeće nedelje, posle utakmice sa Lajpcigom u Ligi šampiona, kada bi konačnu odluku trebalo da donesu ljudi iz Crvene zvezde, ali i izraelski golman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading