KIM DŽONG UN KRIV ZA PORAZ ZVEZDE: Nenad Jestrović urnebesno objasnio šta se desilo protiv Lajpciga

Autor:

Sport

08.11.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doveli su dva-tri igrača, malo smo tu poremetili hemiju, igru, mislim da je to malo nezgodno za tim, rekao je nekadašnji napadač.

KIM DŽONG UN KRIV ZA PORAZ ZVEZDE: Nenad Jestrović urnebesno objasnio šta se desilo protiv Lajpciga

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, AP

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sa 2:1 od Lajpciga na svom terenu u četvrtom kolu Lige šampiona i tako ostali bez teoretskih šansi da se na proleće nadmeću u elitnom takmičenju. Izabranicima Baraka Bahara sada ne preostajer ništa drugo nego da se pogledaju izmešu sebe, da pronađu uzrok loše igre na nivou koji nije dovoljan za Ligu šampiona i da pokušaju da zauzmu bar to treće mesto u G grupi koje vodi Ligu Evrope.

Foto: Tanjug/AP

Nenad Jestrović

Problem utoliko veći jer crveno-beli na papiru imaju najjači i najskuplji sastav u svojoj istoriji, sa trenerom koji je u prošlosti dokazao da ima znanje da vodi ekipe do velikih pobeda u Ligi šampiona. Pa štaje onda problem? Odgovor na to pitanje pokušao je da da nekadašnji napadač crveno-belih Nenad Jestrović, ali je napravio lapsus jer je pogrešno nazvao In Bom Hvanga, najjskuplje pojačanje u istoriji našeg fudbala.

Republika

Foto: Starsport

 

- Crvena zvezda je tempirala formu malo više za Fjorentinu, za taj pripremni period, odigrali smo tada fenomenalno. Ali treba da se montira forma za prvenstvo. Zvezda je dovela dva-tri igrača Šerifa, Kim Džong Una, malo smo tu poremetili hemiju, igru, mislim da je to malo nezgodno za tim - kazao je Jestrović koji je pobrkao južnokorejskog fudbalera i lidera Severne Koreje.

On se potom osvrnuo na izjavu kapitena Aleksandra Dragovića koji je otvoreno kritikovao svoju ekipu.

- Dečko koji je i u drugim klubovima igrao Ligu šampiona. Surovo iskren, svaka čast i treba. Pogotovo igrači i stručni štab znaju kako se osećaju i šta se dešava i u svlačionici i van nje. Mi smo ovde posmatrači mi ne znamo kakva je atmosfera u ekipi. Nadam se da je sve unutra kako treba i da će izvući pouke da se trgnu i počnu bolje da igraju. Što je u pravu, mislim da Zvezda nije ona što treba da bude - dodao je Jestrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading