NAJOPASNIJA NAVIJAČKA UTAKMICA U ISTORIJI KLUBA! Ovako Nemci opisuju meč sa srpskim šampionom, MEDIJI BRUJE O CRVENOJ ZVEZDI!

Autor:

Sport

07.11.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samim tim što je u prodaju pušten dodatni kontigent karata, jasno govori da će fudbalere Lajpciga u utorak veče dočekati paklena atmosfera koju navijači Crvene zvezde pripremaju!

NAJOPASNIJA NAVIJAČKA UTAKMICA U ISTORIJI KLUBA! Ovako Nemci opisuju meč sa srpskim šampionom, MEDIJI BRUJE O CRVENOJ ZVEZDI!

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE

Znaju to i Nemci, te otuda i ne čudi što je tamošnji "Bild" posebnu pažnju posvetio navijačima srpskog šampiona koji od 21.00 čas dočekuje Lajpcig u sklopu 4. kola Lige šampiona.

Uz naslov "Navijači Lajpciga bi trebalo da putuju tajno", pomenuti nemački list navodi da ovo putovanje uopšte nije bezazleno za fanove Lajpciga kojih će u kavezu biti oko 500.

U tekstu piše da je klub dao određene preporuke svojim pristalicama, dok "Bild" ističe da je ovo najopasnija utakmica u istoriji kluba kada su u pitanju navijački krugovi.

S druge strane, fudbaleri Zvezde su svesni da će im na ovom duelu pomoć navijača biti i te kako potrebna.

- Verujemo da na Marakani uz snagu navijača, kao što je to istakao trener Barak Bahar, možemo do uspeha. Verujem u našeg 12. igrača, da sa njihovom energijom možemo do trijumfa - rekao je Hvang In Beom na konferenciji.

Iz Zvezde su, kada je u pitanju ovaj meč izdali saopštenje za svoje navijače:

- Obaveštavamo sve zvezdaše, kako bi se što bolje organizovali i lakše prišli ulazu na stadion, da će prolaz između zapadne i južne tribine stadiona "Rajko Mitić" biti zatvoren i neće moći da se koristi.

- Molimo Vas da navijate fer i sportski i da ne ubacujete nikakve predmete na teren.

- Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz.

- Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice.

- Takođe zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu.

- Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading