SUKOB U PAZARU! Golman Partizana u klinču sa rivalima

Autor:

Sport

06.11.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo bez frke

SUKOB U PAZARU! Golman Partizana u klinču sa rivalima

Foto: Starsport

Nakon što je odjeknuo poslednji sudijski zvižduk na utakmici između fudbalera Partizana i Novog Pazara, na terenu se odigrala prava drama. Iako su crno-beli pobedili minimalnim rezultatom, utakmica je obeležena tučom koja je izbila između članova stručnog štaba domaće ekipe i crno-belih. 

Sukob je nastao nakon što je rezervni golman Partizana, Nemanja Stevanović, odgurnut od jednog od članova stručnog štaba Novog Pazara. Srećom, ostali igrači su bili pribrani i uspeli su da smire situaciju pre nego što je ona eskalirala.


Iako je ovo bio samo jedan od mnogih incidenata koji su se dogodili na fudbalskim utakmicama u Srbiji, ipak je izazvao veliku pažnju javnosti jer se dogodio na samom kraju meča.

Pored toga, utakmica je bila veoma važna za Partizan koji je golom Ksandera Severine već u drugom minutu uspeo da ostvari pobedu i tako se ponovo udalji od najvećeg rivala, Crvene zvezde, za šest bodova.


Ovaj incident je samo još jedan u nizu koji pokazuju da je fudbal u Srbiji sve samo ne mirna i sportska igra. Iako su navijači i dalje verni svojim klubovima, često se dešavaju neprimereni ispadi koji bacaju senku na samu igru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading