PARTIZAN ĆE POKUŠATI DA NASTAVI POBEDNIČKI NIZ! Evo gde možete gledati duel u Novom Pazaru

Autor:

Sport

06.11.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč u Pazaru biće odigran bez publike

PARTIZAN ĆE POKUŠATI DA NASTAVI POBEDNIČKI NIZ! Evo gde možete gledati duel u Novom Pazaru

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana pokušaće danas (15.00) da nastave pobednički niz u Superligi. Crno-beli će gostovati Novom Pazaru u 14. kolu domaćeg prvenstva. Zbog kazne za Pazarce, meč će nažalost biti odigran bez prisustva publike, zbog toga su grobari u subotu uveče posetili igrače na treningu i pozdravili ih. 

Duel u Novom Pazaru možete gledati na TV Arena sport 1, a tekstualni prenos meča na našem sajtu. Partizan je trenutno prvi na tabeli sa 34 boda , dok Novi Pazar zauzima sedmo mesto sa 17 bodova.

Republika

Foto: star sport

 

 

Uoči ovog duela trener Igor Duljaj je istakao da se ne opterećuje nikakvim rekordima. 

-Kad počne utakmica ne gledam u sat, ne obraćam pažnju koji je minut bio kad smo postigli gol, važno je da tim verjuje u ono što radimo. To pokazuju primerima: Nemanja Nikolić i Bibars Natho su dozvolili Mateusu Saldanji da šutne po penal, osećaju jedni druge, povezani smo, postali smo jak kolektiv, to nas održava u teškim trenucima. Važno je da se naš duh ne slomi - rekao je Duljaj, a zatim je dodao:

Stvarno me ne interesuju rekordi. Na primer, kad sam bio dete moj saigrač je na jednoj utkamici dao devet od 11 golova, želeo sam da ga presitgnem i na narednoj sam za prvo poluvreme, koje smo dobili 8:0 dao šest. Završilo se 14:0, a ja sam dao osam golova. Hteo sam na silu i deveti… Tad sam shvatio da ništa na silu ne može, pa ni rekordi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading