SAUDIJCI PRIZVALI ZLO SRBIJI: Nije Mitar, POVREĐEN JE SERGEJ

Autor:

Sport

04.11.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milinković-Savića čeka pauza, neizvesan za odlučuući meč Srbije za odlazak na EVRO 2024.

SAUDIJCI PRIZVALI ZLO SRBIJI: Nije Mitar, POVREĐEN JE SERGEJ

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Celu fudbalsku javnost u Srbiji zabrinula je pre nekoliko dana vest da se Aleksandar Mitrović povredio na treningu Al Hilala i da zato neće biti u sastavu u ligaškom susretu u Saudijskoj Arabiji. Srećom, ta vest se pokazala kao netačna, Mitar je zaigrao i postigao gol.

Međutim, ispostavilo se da su Saudijcki tak prizvali zlo i da se povredio drugi reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić. Sada je on pod znakom pitanja za odlučujući duel "orlova" protiv Bugarske za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. koji će se odigrati u leskovcu 19. novembra.

 

 

Srpski vezista je pre kraja iste utakmice morao da izađe sa terena, a današnje vesti sa Bliskog istoka govore da je SMS istegao ligament kolena i da ga čeka pauza. Ali, isto tako su informacije da nije ništa ozbiljnije u pitanju, da bi SMS mogao da bude na poštedi nedelju-dve, pošto je sam, bez tegoba, otišao sa stadiona posle meča.

Upravo u tih nedelju-dve leži ključ da li će Sergej biti spreman i da li će moći da se odazove selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, kako za duel sa Bugarskom tako i tri dana ranije za prijateljski meč protiv Belgije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading