TADIĆ OSEĆA BOL I RAZOČARANJE: Kapiten Srbije progovorio o Ajaksu

Autor:

Sport

04.11.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želeo bih da upozorim igrače Ajaksa da uspeh možete da ostvarite samo kao kolektiv, bio je jasan nekadašnji kapiten tima iz Amsterdama.

TADIĆ OSEĆA BOL I RAZOČARANJE: Kapiten Srbije progovorio o Ajaksu

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Dušan Tadić bio je često na meti kritika dok je igrao u Ajaksu i označavan kao glavni krivac za svaki neuspeh "kopljanika". Međutim, nakon što je napustio Amsterdam i preselio se u turski Fenerbahče Ajaks se potpuno raspao dok tim iz Istanbula gazi na svim frontovima. To je navelo kapitena Srbije da se oglasi i da u neku ruku likujući odbrusi kritičarima.

- Želeo bih da upozorim igrače Ajaksa da uspeh možete da ostvarite samo kao kolektiv. Svako ko voli klub i vodi računa o njemu oseća u srcu razočaranje i bol. Ali, nekada u životu stvari se dešavaju sa razlogom: da naučiš da ceniš i poštuješ ono što imaš - rekao je Tadićza holandske medije pa nastavio:

- Svi i ovde u Turskoj su šokirani Ajaksovim igrama, ceo svet je zatečen. Siguran sam da će Ajaks dovesti u klub ljude koji znaju šta je Ajaks, kao što su Luj van Gal, Mihael van Prag, Deni Blind i Džon van Šip i koji će doneti oporavak. Oni znaju šta je potrebno da se to uradi i siguran sam da će srediti stvari.

Foto: Profimedia

Utučen zbog Ajaksa: Tadić bio lider moćnih "kopljanika"

S druge strane, Dušan poručuje da je u Fenerbahčeu našao novi mir i da uživa na terenu i van njega.

- Jako sam srećan u Istanbulu. Fenerbahče je prelep, veliki i dobro organizovan klub sa fantastičnim navijačima. To je baš ono što mi je bilo potrebno - dodao je Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading