BALKANSKI KLAN SE GOSTIO: „Posle tri komada, zna se ko časti raju“!

Autor:

Sport

30.10.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Družili se fudbaleri Fenerbahčea.

BALKANSKI KLAN SE GOSTIO: „Posle tri komada, zna se ko časti raju“!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Nedelja veče je bila veoma uspešna za Fenerbahče, koji je ostvario 19. vezanu pobedu u svim takmičenjima! Ali to nije sve, jer ovaj niz pobeda uključuje čak 10 uzastopnih trijumfa u Superligi Turske!

U desetom kolu Fener je demonstrirao moć nad ekipom Pendikspora, postigavši čak pet golova. A, čudesni Edin Džeko, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, postigao čak tri pogotka

Dan nakon velike pobede, trojica zvezda Fenerbahčea su se okupila na zajedničkom ručku kako bi proslavili jubilej. Ručak pored mora okupio je kapitena reprezentacije Srbije, Dušana Tadića, kao i golmana reprezentacije Hrvatske Dominika Livakovića. 

 

 

 

Ručak je organizovao penzionisani bosanskohercegovački fudbaler Eldin Adilović, koji je zabeležio ovaj događaj i podelio ga sa svetom putem društvenih mreža. Na fotografiji koju je objavio možemo videti osmeh na licima fudbalskih asova, dok Adilović ponosno piše:

"Posle tri gola, zna se ko časti raju!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading