PUKLA TIKVA! Jeremić ide sam na izbore - A ovo su nosioci njegove liste!

Autor:

Vesti

04.11.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremić je na konferenciji za novinare rekao da će na parlamentarnim izborima, pored njega nosilac liste biti i Sanda Rašković Ivić.

PUKLA TIKVA! Jeremić ide sam na izbore - A ovo su nosioci njegove liste!

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da će ta stranka na svim izborima raspisanim za 17. decembar nastupiti samostalno, "u koaliciji sa narodom" i pod sloganom "Siguran izbor - ozbiljni ljudi".

Jeremić je na konferenciji za novinare rekao da će na parlamentarnim izborima, pored njega nosioci liste biti i Sanda Rašković Ivić, Siniša Kovačević, Vladimir Gajić i Marina Lipovac Tanasković, prenela je Narodna stranka u saopštenju.

Da je na tom putu Jeremić videlo se i nakon podrške objavi Vladimira Stevanovića na društvenoj mreži Iks u kojoj Stevanović navodi da je u DS cirkus.

- DS imala 9 poslanika prošle godine, sad 5. Jel to koalicija dobija duplo manje ili duplo više mandata? Koji vam je kriterijum za poslanika? Predsednik koji je pristao na najmanje poslanika u istoriji Demokratske stranke? Šta vodi on, neku privatnu družinu? Cirkus - naveo je Stevanović o objavi koju je Jeremić podržao svojim lajkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Ljilja

04.11.2023 14:44

Jeremića ostala opozicija nije ni htela, ali sve u svemu svi zajedno ništa ne bi uradili za Srbiju i gradjane jer bi samo mislili na sebe.

Bilja

04.11.2023 15:50

Opozicija ne uspeva da uvede red u svojim redovima.Kad se pre raspadose...Kako bi tek drzavu vodili?

Ena

04.11.2023 16:23

Jeremić je ostao sam i neće dobiti ni 1 procenat glasova na izborima.

Shomy

04.11.2023 20:05

E, Jeremicu, jadan li si nista ne mozes da postignes.