BRUJI ČARŠIJA: Golman Crvene zvezde tužio klub zbog ZLOSTAVLJANJA!

Autor:

Sport

03.11.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pišu domaći mediji...

BRUJI ČARŠIJA: Golman Crvene zvezde tužio klub zbog ZLOSTAVLJANJA!

Foto: FK Crvena zvezda

Talentovani golman Jovan Miladinović, koji je pre tri godine označen kao jedan od najvećih bisera Crvene zvezde, želi da raskine ugovor sa srpskim šampionom, piše "Mocartsport". Dejan Stanković, koji je tada bio trener crveno-belih, govorio je o njegovom talentu u superlativu, međutim, karijera mladog Miladinovića nije išla onako kako se očekivalo.

Miladinović je prekomandovan u prvi tim Crvene zvezde, ali je potom vraćen u omladinski pogon. Iako je radio sa prvim timom i upisao debi na pripremama, sada je ne brani ni za jednu selekciju Crvene zvezde na početku nove sezone. To ga je navelo da se obrati Veću za rešavanje sporova Fudbalskog saveza Srbije i zatraži raskid ugovora zbog navodnog zlostavljačkog ponašanja, uz zahtev da po tom osnovu dobije sloboda u pronalasku nove sredine. 

Prema pisanju medija, Miladinović je bio na meti španskih i holandskih klubova, ali se transfer nije realizovao zbog velikih očekivanja koje je Crvena zvezda imala od njega. Sada se čini da će talentovani golman najverovatnije napustiti klub bez obeštećenja.

- Ostvario mi se dečački san, nema lepšeg osećaja nego kada dobijete priliku da branite u prvom timu Crvene zvezde. Zahvalio bih se treneru na ukazanoj prilici, kao i trenerima golmana Dušanu Gašiću i Nemanji Supiću, ali naravno i mojim kolegama - Milanu Borjanu, Nikoli Vasiljeviću i Zoranu Popoviću, jer jedni druge činimo boljima iz dana u dan - rekao je svojevremenbo rođeni Kraljevčanin u izjavi za klupski sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading