VRAĆA SE KUĆI: Mančester MENJA Dortmundom!

Autor:

Sport

02.11.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milioneri imaju plan.

VRAĆA SE KUĆI: Mančester MENJA Dortmundom!

Foto: Tanjug/AP

Čelnici Borusije iz Dortmunda planiraju da u januaru naredne godine angažuju fudbalera Mančester junajteda Džejdona Sanča.

Sančo želi da napusti Mančester junajted, pošto ne igra više od dva meseca za klub sa Old traforda zbog sukoba sa menadžerom "crvenih đavola" Erikom ten Hagom.

Sančo već više od dva meseca nije trenirao sa saigračima, niti ima dozvolu da pristupi bilo kom članu prvog tima u klupskim prostorijama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džejdon Sančo

 

Borusija želi da vrati Sanča u Dortmund, pošto je nekadašnji engleski reprezentativac igrao za nemački klub od 2017. do 2021. godine.

Međutim, britanski mediji navode da je najveći problem u realizaciji transfera plata fudbalera Borusije, pošto Sančo u klubu iz Dortmunda nedeljno zarađuje oko 400.000 evra.

Takođe, navodi se da je za Borusiju najrealna opcija dugoročna pozajmica u kojoj bi Mančester junajted plaćao deo zarade Sanča. Sančo (23) je ove sezone odigrao samo tri meča za klub sa Old traforda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading