SKANDALOZNA ODLUKA! UEFA drakonski KAZNILA Srbiju! Meč odluke pred PRAZNIM tribinama! Novčano zbog Crne Gore!

Autor:

Sport

01.11.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala se baš obrukala.

SKANDALOZNA ODLUKA! UEFA drakonski KAZNILA Srbiju! Meč odluke pred PRAZNIM tribinama! Novčano zbog Crne Gore!

Foto: FSS

UEFA nije imala milosti prema Fudbalskom savezu Srbije, koji je pretrpeo ogromne posledice, a razlog je utakmica sa Crnom Gorom, kada su viđeni i neredi na stadionu "Rajko Mitić". Zbog toga je nekoliko kazni izrečeno od strane krovne evropske fudbalske organizacije.

Naime, kako piše u dopisu, UEFA je odlučila da kazni Srbiju po nekoliko tačaka.

Ona najveća jeste i to što su navijači iz Srbije optuženi da su rasistički vređali Crnogorce, zbog čega će morati da plate 50.000 evra, ali i zbog čega će imati zatvoren stadion u poslednjem meču kvalifikacija protiv Bugarske, što znači da će u Leskovcu igrati pred praznim tribinama.

Tu su još i novčane kazne zbog prodaje karata (10.000 evra), dok su tu još i kazne za vatromet (6.500 evra + 750 evra), blokirane prolaze na stadioni (8.000 evra), kao i 14.000 evra za lasere.

 

 

Takođe, Crna Gora je takođe dobila određene kazne za pomenutu utakmicu. "Hrabri sokolovi" neće moći da prodaju karte za naredni susret koji budu igrali u gostima, dok će platiti i 15.000 evra, zbog takođe rasističkog vređanja navijača.

Istovremeno, Crnogorci će platiti i 5.000 evropskih novčanica zbog ubacivanja predmeta na teren, a takođe će morati da pronađu i dogovor sa Fudbalskim savezom Srbije u roku od 30 dana zbog štete načinjene na stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading